Siyajin Kızlar merhaba 37 haftalık hamileyim son bir saattir sağ tarafımda bıçak saplanır gibi bir ağrı var ve geçmiyor bunun doğumla bir ilgisi olabilir mi ilk gebeliğim o yüzden bir bilgim yok cevaplarsanız sevinirim
Busskk Bende burada bekleyim öğleden beri sol kasık ve bacağın iç kısmına vuran ağrı var dinlenince de geçmiyor
Gumusbulut58 Canım belki kafası falan ordadır baskı yapıyordur dogum sancısı tek taraflı olmaz bütün bi ağrı olur
Siyajin Gumusbulut58 bende öyle düşündüm ama uzanınca bile geçmeyince korktum açıkçası ama belimden gelen bir ağrı değil sadece bıçak saplanır gibi ve geçmeyen bir ağrı
DENIZ_55 Siyajin uzaninca geçmiyorsa dogum sancısı bide dus al uzan hala devam ediyorsa 5 dakika düşünce git canim rabbim kolay sağlıkla kucağına almayi nasıp etsin inşallah cnm
Siyajin DENIZ_55 belimden gelen bir ağrı yok sağ tarafımda bıçak saplanır gibi ama geçmiyor doğum başlangıcı olabilir mi sizce
Hasret72 Benimde ağrıyor dediğiniz gibi doktoruma göründüm bi sıkıntı yoktu, sizde burda yazıp boşuna zaman kaybetmeyin içiniz rahat olsun dşye bence bi doktora görün
Siyajin Hasret72 mesai saatleri dışında olduğu için önce bir sormak istedim değilse boşuna gitmeyelim ilçede oturuyorum kontrollü olduğum hastane biraz uzak
Gumusbulut58 Siyajin doğum sancısı bıçak saplanır gibi değil de kasılma oluyor bebek kendini toplayıp bırakıyor. sertleşiyor mu şuan kasılma varmı? belden de gelmiyormuş korkmayın bence ama içiniz rahat etmiyorsa tabii ki gidip bir acile görünün . 37 haftada küçük değil korkmayın bir şey olmaz Allahın izniyle