Nomays11 mer sakıncası yoksa oluyordur ama anlamıyorum 8. Ayda nasıl rahat edipte ilişki yaşayacaksınız doğurdun doğarcan zaten bacım. Ben yerimden kalkamıyorum daha 7 aylığım kaç aydır yapmıyorum hiçte uğraşamam valla eşimde sağolsun hiç üstelemiyo
tugbamehmetbaki mer Vallahi biz başından beri Uzak olduğumuz için sıkıntı değil eşim de çok anlayışlı adam korkusundan yanımda yatırmıyor
Anacsevgidolumelek mer korunarak yapmaya ozen gosterin. Korunmadan yaparsaniz rahimde kasilmalar ve erken doguma sebebiyet verdigini okudum. Dikkatli olun.
Nilsuuuu Ben 6 aylığım 1 ay önce ilişkiye girdiğimizde çok az bi pembe leke geldi doktor olabilir dedi ama biz çok korkuyoruz ya bir şey olursa diye o zamandır yapmıyoruz 😕
FindiksMom Neden kötü bişeymiş gibi bahsediyosunuz ki doktorlar tehlikeniz olmadığı sürece öneriyo doğumu kolaylaştırdığı için
Rmz Eğer bi tehlikesi yoksa bi sakıncası yok. Hem doğumunuz çok kolay olur hemde siz ilişkiye girdiğinizde karnınızdaki bebek bile mutlu oluyor sizin salgıladığınız hormonlar sayesinde😍