bsrakkaya0 @Hizliveofkeli @Merveemctgcl @Gofretsmom @superstar_00 @Meryemm46 Kızlar bat 5 gösteriyor uygulamada Ovulasyon testi yaptım bu ay 15inde pik oldu üstünden 12 gün geçti testin markası freely dayanamadım az önce yaptım üstünde6gün öncesinde sonuç verir yazıyordu doğruysa hamileyim sanırım ilk hamileliğimde bebeğimi kaybetmiştim şimdi böyle görünce bi tuaf oldum kan versem çıkar mı bugun umutlanmak istemiyorum test yanıltmaz inşallah kullanan varmı daha önce
Meryemm46 bsrakkaya0 cnm bende ferliy kulandim dah 3 gün önce banada pozitif verdi kanda vermedim yumurtlama olabilir dediler ban adetimede ozamn 10 gün vardı ama senin 5 günun var teste göre var ama sana derim ki adeti bekle
superstar_00 bsrakkaya0 Net görünüyor benim bu test markası hakkında bilgim yok kan verin test doğruysa hemen çıkar. Gönlünüzce olsun.
bsrakkaya0 Meryemm46 çok yanıltıcı bir testmiş şimdi baktım öğrenen de var ama çok yanılan kişiler olmuş bekleyim en iyisi
bsrakkaya0 Meryemm46 kan verdim valla gittim dayanamadım 88.89 deger hamile oldugumu öğrendim çok şükür rabbim isteyen herkeze saglıklı gebelık nasıp etsin daha erken umarım bi sorun yoktur bikaç gün sonra tekrar kan vericem
Hizliveofkeli bsrakkaya0 yalnız canım ben bu testi kullanmadım ama daha önce burda bazı arkadaşları yanıltmıştı. Başka marka ile teyit edin isterseniz
bsrakkaya0 Hizliveofkeli dayanamadım gittim direk kan verdim 88.89 değerle hamile oldugumu ögrendim çok şükür sizinde var gibi sanki çok çok silik ama regl tarihiniz ne zaman
Gofretsmom bsrakkaya0 canım ilk 5 dk da çıktıysa bence doğrudur ben bıktım bu erken gebelik testlerinden iki tane alıyorum biri pozitif biri negatif çıkıyor
Hizliveofkeli Gofretsmom ya biraz önce başka bi postta da awox bi çizgi çıkarıyor 5-6 betada bile net pembe çizgi oluyormuş 😞
Hizliveofkeli bsrakkaya0 ay maşallah çok sevindim sağlıkla ilerlesin 🌸 benim bat 6 Mart var daha ama bilmiyorum bakalım koyulaşacak mı
Meryemm46 bsrakkaya0 cnm senin ki çıkmış ve m surda kafam karışıyor teste silik nasıl çıktı 10 gün var daha ozamn şuan 8 günüm var arada kasıklarda batam ağrı oluyoo birde dolgunluk hisi var baklm senin şuan bir belirtin var mi