Totuu Allah yardimciniz olsun,insallah tez bir zamanda eski sagliginiza kavusursunuz.doktor bir zarari olmaz diyorsa,olmaz canim.icinizin rahat olmasi icin kadin dogum doktorunuzla da konusun.Allah buyuk,hic bir zaman kendini charesiz hesap etme
AnlatmayaGerekYok Totuu evet yarın mr öncesi gidicem kendi doktoruma mrdan sonra da ultrasona girmek isticem inşallah iyidir mutludur ancak öyle rahatlarım
Tugcetokgoz AnlatmayaGerekYok canım aynısı bende de var ya döneniyorum bile bende doktora gitmeyi düşünüyorum ilk uyandığımda yürüyemeyecek gibi oluyorum bide kuyruk kemiği diyorlar ya orası felaket ağrıyor bazen bacağımı bile zor kaldırıyorum
AnlatmayaGerekYok Tugcetokgoz bende de öyle uzun süre oturmalarda yatmalarda daha fena oluyorum ilk zmnlar bu kdr şiddetli değildi ben hamileliktendir dedim ama sanıyorum değil sen benim gibi yapma git danış doktora
ebrarmom08 AnlatmayaGerekYok benm kengi olmustu oda kalcadan baslayan siddetli agrlar bi arstrsanmi benmkini bilen kisi masaj yapnca gecti benmde gunlerim aglayarak gcyodu dayanamylck agrilardi . Allah sifani versin insallah
EmraheydaBier AnlatmayaGerekYok canım öncelikle çok geçmiş olsun çekin bakalım kötü bişey çıkmaz inşallah aynısı benim başımada geldi sol bacağım hiç tutmuyodu kalçamdan doğru bi ağrı vardı adım atamıyodum doktor görünce şaşırdı hiç yürüyemiyosun nasıl geldin die kızdı hatta sonra bana bi ilaç vermişti bunu kullan 1 hafta içinde geçicek hemen geçmesini bekleme baktın 1 hafta sonrada geçmiyo gel dedi kullandım tabi bu süreçte hiç yürüyemedim adım atamıyodum canım felaket acıyodu sonra ilacı kullandıkca yavaş yavaş düzeldi ve tamamen geçti tekrar gittiğimde sordum normalmi bu diye çok rastlanılmıyo ama normal korkulcak bişey yok dedi fizik tedavi ve mr göndercekti ilaç etki göstermeseydi ama bişey olmadı çok şükür inşallah sizdede bişey çıkmaz
AnlatmayaGerekYok EmraheydaBier canım bana ilaç vermeden direkt mr çekil görelim dedi demekki ilaç verebiliyor bende düşünüyordum ilaç verebilir mi acaba diye hamileyim diye ilaç vermiyor doktorlar çünkü inşallah bana da verir bilirimki bunu kullanıcam zamanla azalıcak şimdi boş boş bekliyorum
Seden ElifClk canim geçmiş olsun, bebegine zarar verdiğini düşünüp kendini üzme bence, asil sen iyi olmazsan bebegine bakamazsin dogumdan sonra daha da zorlanirsin belki şimdi caresi vardir halledirsin hemen. Geçmiş olsun tekrar
Durununannesi80 AnlatmayaGerekYok canım hamilelikte vucud ne yapacagnı sasırıyo belki öle bişeydir bende gece yatarken kalcadan uyusmaya baslyrm ve sabah işe gelirken resmen bacagımı sürüklüyorum ama gun içinde geciyo nedir nedendir bende bilmyorum ama sen inşallahh duzelirsin sakın takıntıda yapma stres yaparsan bebeğine yansır duzeliceğine inanıyorm
AnlatmayaGerekYok Civciv59 çok korkuyorum kalçadan çekilecek ama karnım da çıkmayacak mı sonuçta o çekilen şeyde 😞 o kapının önünde hamileler giremez yazıyor ya o beni bitiriyor
Shrrife AnlatmayaGerekYok sakınan göze çöp batar iyileşmen bebeğin için en önemlisi doktor onay verdikten sonra korkma ki mr sıkıntılı değil. Sen Allah korusun bunu iyileştirmez iyice kötüleşrisen o yavruyu nasıl doğurcan doğurduktan sonra nasıl bakıcan. Bebeğinin sağlıklı ve mutlu bi anneye ihtiyacı var. Çok geçmiş olsun
Civciv59 AnlatmayaGerekYok hayır mr da öyle bişey yazmaz röntgen ultrason ve tomografiye hamileler giremez.makineye tüm vücûd olarak gireceksiniz zaten ama maksimum 5 dakikada biter rahat olun.