Öncelikle merhabalar kızlar.Eylül ayında evlendim 2 ay kadar korundum sonra çocuk istedim rabbim bu ay nasip etti.Neler yaptığımı anlatmak istiyorum belki içinizden birine vesile olur.Çok zor bir süreç yaşıyoruz yaşayan biri olarak söylüyorum.İlk önce doktora gittim adetimin 2.günü hormonlarıma yumurtalıklarıma falan baktırdım çok şükür bir şey çıkmadı.Doktorum bana Optilife Fertil diye bir Folik asit verdi içerisinde hamile kalmayı kolaylaştıran vitaminler varmış.Doktorumun verdiği takviye dışında inofolic Combi aldım günde iki tane kullanmak gerekiyor bende pcos yok ama yumurta kalitesini arttırmak için kullandım.Adetim bittikten sonra ovülasyon takibine başladım Innovita kullandım geçen ay labaqouick kullanmıştım anlamamıştın çizgilerinden Innovitanın daha iyi olduğunu düşünüyorum.Adetim biter bitmez soğan suyuna başladım 5 gün boyunca sabah akşam soğan suyu içtim normalde daha uzun içiyorlar ama ben güvenemedim.Yumurtlamaya yakın 2 gece boyunca maydanoz buharına oturdum.Belimi iyice sardım o şekilde uyudum.Bu arada adetten sonra her gün sabah kahvaltıda avakado yumurta cevizi ihmal etmedim.Yumurtlamadan bir gün önce bir ebenin günlüğünden aldığım gynoseed jel var onu kullandım.Yumurtlama öncesi yumurtlama günü çatlama günü olmak üzere.Yumurtlamadan sonra 11.gün silik çizgi gördüm gebelik testi ile takip ettim bat gününe kadar kan vermek istemiyordum.Bugün kan verdim 398 çıktı değerim🥹
Çok zor bir süreç gibi geldi kızlar bana önce hiç çocuğum olmayacak psikolojisine girmiştim insanlar bana stres yapma dediklerinde bile nasıl stres yapmıcam diye daha çok stres yapıyordum.Bu ay daha farklı bir yöntem buldum tevekkül ederek yaptım bunları.Ne bileyim jeli kullandım kesin olacak demedim rabbim isterse bunları vesile kılar dedim hep.Demem o ki biz ne kadar istersek isteyelim ne kadar takviye kullanırsak kullanalım rabbim istemedikçe bizim istememiz boş.Biz isteyelim tevekkül edip bekleyelim.Ben sürekli kendi kendime Allah’ım sen bilirsin benim vekilim sensin dedim boş zamanlarımda Yusuf süresi Meryem süresi okudum uyurken dinledim.Duanın gücüne gerçekten inanıyorum.Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın isteyen herkese bu günlerin hürmetine tez vakitte bir bebiş nasip etsin.Amin 🙏❤️😍