Eymen60 Kızlar yarın anestezili endoskopi atılcak bana attıran varmı ya uyanamam diye çok korkuyorum kaç dakkada uyanıyo insan bişeyler diyin lütfen
nisaakb Eymen60 çok kolay ben 2 defa oldum. Ağzınıza bi aparat koyup hemen uyutuyorlar. Uyandığınızda da bi ağrı olmuyor sadece yarım saat bi sersemlik sonra normal hayatınıza devam edebilirsiniz
Eymen60 Neferut teşekkür ediyorum çok geçmiş olsun umarım temiz çıkmıştır sonuçlarınız🙏🏻🌸bilindik bi doktormuydu hangi hastane benim gittiğim yer tıp merkezi biraz tereddütlüyüm İnşallah iyi geçer Dua edin lütfen🙏🏻
Eymen60 nisaakb geçmiş olsun umarım bişey çıkmamıştır sonuçlarınızda🙏🏻💜ben tıp merkezinde attırcam ondan biraz tereddütlüyüm
Eymen60 Hsny_6 sizede çok geçmiş olsun❣️bişey çıkmamıştır umarım sonucunda🙏🏻tıp merkezi benim gittiğim yer biraz tereddütlüyüm😔
Noluyoya Merak etmeyin çok az anestezi veriyorlar bu işlemlerde ameliyat gibi bi narkoz etkisi düşünmeyin
Eymen60 Noluyoya böyle dedinizya içim rahatladı çok sağolun teşekkürler🌸İnşallah hemen girer çıkarım🙏🏻🙏🏻🙏🏻
Neferut Eymen60 Teşekkür ederim size de geçmiş olsun sonucu henüz almadım 🙏 şehir hastanesinde yaptırdım
Hsny_6 Eymen60 Teşekkür ederim, bakteri tedavisi oldum. Ben özel hastanede olmuştum ama farketmez kısa bir işlem 🙏🏻
Meryemld Bi kerede anestezili yaptırdım. İşlemin başlaması ve uyanmam hepsi birlikte 20 dakka sürmüştü
Eymen60 Meryemld nerde yaptırdın geçmiş olsun ben tıp merkezinde yaptırcam İnşallah bende hemen uyanırım
Busra333 Eymen60 ben normal yaptıracaktım girdim içeri yapamam dedimsonra o an verdiler bitti hemen zaten uyanıyorsunuz hissetmiyorsunuz
Eymen60 Busra333 geçmiş olsun canım nerde yaptırdın ben tıp merkezinde yaptırcam yapabilirler demi ya korkuyorum😔