Smyrclk16 Kızlar bundan 5 gün önce kaset test denedim kuruma çizgisi gibiydi ertesi günü erken gebelil yaptım ondada hiç bişey anlamadım yok desem yeri bugün adet olmam lazım işten geldim adet olmadım bi yapayım bakayım dedim kaset test yaptım aonuç bu
Smyrclk16 Yaaa nolur bana dua edin ben 2 kere düşük yaşadım ve şuan doktor kontrolünde ilerliyorum gerçekten aranızda hamile olanlae vardır dualarınızı benden esirgemeyin lütfen♥️♥️
Katya1 Smyrclk16 rabbim bağışlasın inşallahh🙏 kayıp oldumu çok korkuyorsun haliyle stres yapma ama çok dikkat et. Bnde kasımda düşük yaptım dün erken gebelik testi yaptım silik cıktıı kan vermedm henüz sabaha randevu aldım gideceğim inşlallah bende dua bekliyorum 😍🌸
SuEr_Tu1512 Smyrclk16 Var gibiii böyle yalancı pozitif olamaz herhaldee😱 Dualarım seninle İnşallah vardır ve sağ salim kucağına alırsın🙏♥️
brtg Smyrclk16 hayir canim hamilesin ne ovulasyonu arkadaş haralde hamile kalmak için kullandin mi demek istemiş
Smyrclk16 Katya1 allahım yardımcımız olsun arkadaşım seni çok iyi anlıyorum güzel dualarım seninle♥️🤲🏻
Sofiya1 https://hizliresim.com/37jxuvr Merhaba adetime 4 gün kala test yaptım silik çizgi çıktı hamilemiyimdir bir kaç tane yaotım hepsi aynı
babyylve_ Smyrclk16 hayırlı olsun inşallah kaset testler kırmızı çıkarıyorsa yalancı pozitif olmaz en kötü kuruma yapar