Aslibhtyr52 Kızlar iyi akşamlar 27 haftalık hamileyim çok şükür gebeliğimde herhangi bir sorun yok çok şükür bebeğimde gayet sağlıklı doktoruma sormadım ama oruç tutmayı çok istiyorum sizler ne yaptınız cevap verirseniz sevinirim 🥰
ppmerlina Aslibhtyr52 Allah bile farz tutmamış ne gerek var böyle heyecanlara… Tutma bence ama sen bilirsin
Fatmadmr37 Aslibhtyr52 ilk hamileligimde oruca denk geldi tutmadım yine tutmicam. Bebeğinizin tam da gelişip kilo aldigi dönemler bence hiç riske atmayın. Oruç sonra tutulur ama karnınızdaki bebegin gelişimi şuan daha önemli.
Aslibhtyr52 Zeynepgmsbs61 Zeynep hanım ilk hamileliğim sormak istedim ve okuduysanız yazmışım sizler ne yaptınız diye şimdi bunun bencillikle ne alakası var cevap verme geç ne yani
Nanelimon_19 Aslibhtyr52 yaa bu sorunun sürekli sorulması saçma gelmeye başladı artık bu kadar önemli bi konuyu önce doktorunuza mı danışsanız biz nerden bilelim sizin bebeğinizin gelişimini mesela yani tamda bebeğin gelişimi için önemli olan bi zamandasınz farkında mısınz acaba yanii kazasını yapabileceğiniz bir şey için neden bebeğinizi riske atıyorsunuz ki
Aslibhtyr52 Nanelimon_19 hanım efendi birde dövseydiniz sorum size bu kadar saçma geldiyse cevap vermeseydiniz ilk gebeliğim burda bilinçli anneler var ve sorulan soruya İNSAN gibi cevap verdikleri için sormak istedim hayırdır yani
Mrvsmt2502 Aslibhtyr52 insan gibi gayet normal cevap vermiş aslında hanımefendi.. bilinçli anneler buraya sormak yerine doktoruna danışıyor ayrıca bebeğin en iyi kilo aldığı dönemde riske atmayıp doktora bile sormadan kazaya bırakıyor mesela… sevgiler 🌸
Nanelimon_19 Aslibhtyr52 hayır gerçekten hassas bi konu gerçekten başka bi soru olsa inanın elimden geldiğince cevap veririm ama burda ben size tutun bişey olmaz desem ve siz tutup bebeğinize bişey olsa peki o zaman suçlu kim olacak
Aslibhtyr52 Mrvsmt2502 Doktoruma sormadım yazmışım tutmak istiyorum demişim ilk hamileliğim sordum azarlar gibi cevap vermeye gerek varmı
Mrvsmt2502 Aslibhtyr52 azarlar gibi cevap vermiyoruz yazı dili resmi olduğu için öyle algılıyorsunuz.. tutmak istiyorsanız tutun ne desek algılamıyor gibisiniz çünkü
Zeynepkab Oruç tutmanın bencillikle ne alakası var herkes bi kendine gelsin herkes istediği gibi konuşmaya başladı bu platform da düzgün konuşun insanlarla hadsizlikten başka bişey değil
agustosboceklerim2 Aslibhtyr52 canım ben ilk hamileligimde 6. Aylarima falan denk geldiği için tutmuştum doktorum bana tutma dediği halde hiç sıkıntı yaşamadım bunyeniz iyiyse tutabilirseniz tutun bence yine de siz bilirsiniz
Abcdfghe Bana doktorum 1 gün tut 1 gün tutma ben hastalarıma bu şekilde öneriyorum dedi. Eğer sağlık sıkıntısı yoksa bu şekilde deneyebilirsiniz. Hepsini tutmak da bebege zararlı olabilir çünkü bol suya ihtiyacı oluyor demişti
agustosboceklerim2 Abcdfghe iftardan imsaka kadar olan süreçte bol bol su icilebilr yemeğini meyvesini sebzesini yiyebilir ben ilk hamileligimde öyle yapmıştım tabi yine siz bilirsiniz
Abcdfghe agustosboceklerim2 tabi yapılabilir herhangi sağlık sorunu yoksa ve gelişimi yerindeyse zorlanmadığı sürece. Ben doktorun bana söylediğini yazdım. Bakalim bende niyetim tutmak bi kaç gün denicem rahat geçerse devam ederim
Aslibhtyr52 Mrvsmt2502 sizinle gerçekten tartışıcak biri değilim algısızın kim olduğu verdiğiniz cevapdan çok belli