amamoms bende 6. Haftamda kanama ile acile gittim.Hekim kesin düşük dedi ama bebeğimin kalp atışı vardı.Yapılanilecek hiçbirşey yok mu hocam,tüp bebek çok tedavi sonrası gebe kaldım dedim ağlaya ağlaya.bu kadar ağlayıp üzüleceksen tüp bebek yapmasaydın,herkesin çocuğu olacak diye birşey yok dedi.hastaneye yatırdı beni ,kanama çok evde kan kaybından şoka girip bayılırsın gönderemem ama bebek için yapacak birşey yok düşecek dedi.gece hastanede kaldık hiçbir tedavi yaptırmadı.sabah imza atıp özele geçtim.20 gün hastanede yattım özelde ve bebeğin düşmemesi için tedavi uyguladılar.çok şükür 37. Haftama girdim.gerçekten o kadar çaresizse ağlıyordum ki doktorla konuşurken,bebeğim ölmesin diye.bazı doktorlar çok kalpsiz oluyor.Özele geçecek imkanımız olmasaydı belki bebeğim şuan hayatta olmayacaktı.Ayrıca devlet hastanesinde de inanılmaz iyi doktorlar var.Bizim gece yarısı kötü bir hekime denk gelmek şanssızlığımız olmuştu.Bende sağlıkçıyım,üzüldüm sizin için de.İnsan zor zamanındaki bu zorbalamaları unutmuyor çünkü