Glr95 Arkadaşlar çok yoğun akıntım var sürekli ıslak geziyorum gibi birşey suyum geliyor sanıp doktora gittim ama suyuma iyi dedi akıntı için bu fitili verdi kullanıp akıntılarım tamamen bitti diyen var mı acaba ?
LadyX Glr95 ben gebelikten önce vajinal mantar için kullanmıştım bende malesef etkisi olmamıştı ama bende enfeksiyon çok ilerlemişti
Sevda0503 Ben enfeksiyon için kullanmıştım 3 gün ama 1 er gün arayla gayet iyi gelmişti ama tamamen bitmemisti şimdi 36+5 hastalığım ve yeniden akıntım ve enfeksiyon var gibi hissediyorum bol sıvı tuketmeme ragmen bakalım umarım kisa zamanda gecer
Glr95 Sevda0503 ya yeni gördüm yazdığınızı bende şimdi kullanıyorum dün gece ikinciyi kullandım ama bu sabah fena su gibi akıntı yaptı normal mi acaba ilk kullandığımda bu kadar yoğun olmamıştı akıntısı geceden beri siliyorum tekrar ıslanıyorum yoğun şekilde
mrvksen Sevda0503 vajinanın iç kısmını tahriş yaptımı bu fitik sizdede ben kullandıktan sonra baya iç kısmı tahris oldu pütür pütür
Sevda0503 Benimde öyle olmuştu su gibi akıyordu beyaz renkte sağlık ocagindaki hemşireye sormuştum normal demişt ve gece uyucagim zaman kullanmıştım uzun süre kalkmamak fayda sağlıyormuş
Glr95 Sevda0503 bende gece koydum sabaha uyanana kadar kaldı ama ona rağmen çamaşırım ıslaktı komple gün içersindede sürekli ıslandı yine gerçekten çok zor siz ne güzel sona gelmişsiniz bizim daha en kötü 2 ay var bu şekilde böyle korkuyla nasıl geçecek bilmiyorum
mrvksen Glr95 fitil sizdede tahriş yaptımı vajinanın iç kısmını 2 si bittikten sonra oldu geçmedide hala
Glr95 mrvksen yok olmadı ama hafif bir şişlik oldu galiba tam anlayamadım tamamen şu akıntılara odaklı olduğum için
Glr95 mrvksen idrar yolunda enfeksiyon vardı ilk haftalar da ama böyle akıntı olmuyordu 3. Aydan sonra başladı doktora su sızıntı korkusuyla gittim mantar olabilme ihtimaline karşı bu fitili verdi şuan bunu kullanıyorum 28+5im şuan
mrvksen Glr95 gebeliğin başından beri idrar yolu enfeksiyonu yaşıyorum devamlıda tekrarlıyor sizdede alt karında ağrı kasıkta ağrı oluyormu göğüs hassasiyeti geri geldi sizdede oldumu böyle şeyler birde bebek hareketleri hergün aynı değil 26 olucam bende
Glr95 mrvksen kasıklarıma ara ara evet ağrılar giriyor ama bunlar normal şeyler korkmayın beni korkutan tek şey bebeğin suyunun sızması çünkü yoğun akıntılar yaşıyorum
mrvksen Glr95 doktor bişey demiyormu ? İdrar tahlili verseniz tekrar belki enfeksiyon vardır ne zamandır var bu akıntı
Glr95 mrvksen dr ultrasonda suya baktı iyi dedi şimdi de bu fitili verdi bitince kontrole gidicem tekrar bakıcak büyük ihtimalle devam ederse ona göre davranıcak