ErsBegAs Hissi asla bilmediğim için meraklandım.. 16. Haftamıza giriyoruz. Dün sağ kasığımda bir sızı bu gün solumda bir sızı baskı şeklinde bir his var. Sızıdan kastım ağrı vs değil bir cızırtı gibi anlatamıyorum 🤣 Bebiş midir bu siz nasıl hissettiniz?
Minnakpopus ErsBegAs ilk böyle bişe pır pır etti bağırsak hareketi değildi eminim hep aynı yerdi çünkü. Şimdide balık gibi kayıp duruyo 😂
5_erkek_annesi ErsBegAs senle gün haftamız aynıydı ben pazar günü hissettim 🥹 pıt pıt attı kelebek 🦋 gibi🌄
aysegull01 ErsBegAs ay cidden ayırt ediliyo bende o dokunuş çok başka bisey hafif ama anlıyorsun ben 19 a girdiğim gün hissetmiştim 🥰
atlasinannesi231118 ErsBegAs haha merak etme yakında karıştırma şansın olmayacak. Herkes bana söylüyordu mutlaka anlarsın diye cidden öyleymiş. Kanat çırpma gibi pır pır hissedersin annesi 🌸
bebeklerim__ ErsBegAs sonra bidaha kesilmedi gece leri uyutmadı babasının sirtini tekmelerdi hissediyor gibi🥲😃
5_erkek_annesi ErsBegAs yok canım etmedi yani belki de ediyor his etmiyor bütün gün ayaktayım çok nadir oturuyorum pazar günü de akşam öyle oturdum oldu 🥹zaten normal şuan sürekli hareket hissetmeyiz devamı gelmeyedebilir 24 haftadan sonra düzenli oluyor
5_erkek_annesi ErsBegAs senin dediğin sızı o bende de olmaya başladı bu aralar yani içinde bişey kayıyor gibi yada kalp atışı gibi pıt pıt atar anlaman lazım
5_erkek_annesi ErsBegAs 😂😂 haklısın ama senin şuan hissetmen çok erken ilklerde 22 hatta 24 haftaya kadar hissedilmiyor yani çok nadir erkenden hissedenler çoğu dediğim haftalarda hissediyor bende öyle epey geç hissetmiştim 4 cüde 16 haftadaydim tam bu daha erken mesela oldu acele etme gelecek o günlerde Allah’ın izniyle 🥰
ErsBegAs atlasinannesi231118 ayy inşallah yaaa Allahım hasi oğlum ya biraz belli et.. şarkı söylüyorum kitap okuyorum yok duymuyo beni 🤣