seydabal_60 Kızlar 25 haftalık hamileyim ama bugün ultrasonda 24+2 çıktı doktor suyun biraz fazla dedi ve bebek makat duruşu duruyor dedi normal mi dedim evet herşey yolunda dedi o kadar ama suyun fazlalığı felan kafama takıldı bu durumu yaşayan varmı aranızda
Sedaalp seydabal_60 hamur şekerli şeyler gerçek anlamda tüketme 40 dk sadece yürüyüş yap bak 1 ayda o su nasıl dengelenicek
mervedmrcn seydabal_60 doktorun sıkıntı yok demiş zaten bi süre sebze tüket şekerli gıdalardan uzak dur düzelir hiç kafana takıp canını sıkma. Benim 35.haftamda su fazlalığım vardı sebze yedim hep 1 haftada düzeldi çok şükür
Sedaalp seydabal_60 gebelikte şeker ayarları değişebiliyor dikkat edin mutlaka düzelir benimde 24 haftamda herşey normalken 26 haftada suyum sınıra dayanmıştı ben o 2 haftada şekerli neler neler yedim sonrası bir diyet düzeldi ama mutlaka dikkat edin yoksa düzelmez daha riskli bir durum olabilir şekerli yitiyorsunuz şeker yükseliyor bebeğe şeker geçiyor onunla şeker etkilediği için vücudundan atmak için sürekli şiş yapıyor
Sedaalp seydabal_60 hayır yemedim dikkat ettim hamur işi ve tatlı ve yürüyüş ancak öyle düzelir yemeye devam ederseniz suyunuz daha artar ve sıkıntı yaşarsanız