kocisininprensesi bana hiç detaycı gelmedi canım karşılaştıracak biraz ama ben 1 ay önce de başka özel bir hastaneye gittim doktor tüm soruları sordu fazladan sordukları ve bana söylediklerini söyleyeyim sana daha önce ameliyat geçirip geçirmediğim ailede genetik rahatsızlık olup olmadığı akraba olup olmadığımız yaşım ne bileyim aklıma gelenler bunlar. kan uyuşmazlığımız var bizim kanımızın uyuşmadığını ve iğne vurulmam gerektiğini. Kan uyuşmazlıklarında ilerleyen haftalarda kanama görebiliyoruz bazen diye uyardı kiloma baktı. Rahat 5 dakika bebeğin ense kalınlığı boyu organ gelişimine baktı. Ama Sibel hanım bahsettiğim soruların hiçbirini sormadı bi tek bebeğimizin kafa ölçüsüne baktı bişey demedi sonra cinsiyetine bakmaya uğraştı baya sonra ben sordum boyu kilosu normal mi baş ölçüsü normal mi dedim öyle söyledi. Çıkarken de kartımı alın dedi ben önümüzdeki ay detaylı ultrason olacak mı diye sordum. İnan’ın devlette daha çok ilgi gördüm bi bayan doktordan. Belki sizin durumda risk gördüğü için daha fazla ilgilenmiştir yanlış bişey yapmamak için