aspenkarmenn Kızlar yıllardır bu problemi yaşıyorum. Kişisel temizliğime çok dikkat ediyorum. Epilasyon falan çok dikkat ederim. Her gün mutlaka duşa giriyorum. Bi giydiğim kıyafeti bida giymiyorum. Nioli yağı aldım ne biliyim enfeksiyon falan olmasını engelliyormuş. Genital bölge jelleri alıyorum hatta genital bölge koku spreyleri falan aldım ama yok. daha duştan çıkıyorum bi kaç saat sonra koku oluşuyo. Muayeneyede gidiyorum sürekli herhangi bir sorun yok. Bunu yaşayan çözüm bulan var mı artık kafayı yiycem. Bide iç çamaşırım sürekli nemli oluyo
Sinif177 aspenkarmenn gebelik yoksa flora düzenleyici kullanabilirsiniz. Temizleme jelleri flora bozuyor. Kokunun sebebi de bozulmuş flora olabilir. Gebeyken kullanılmıyor. Nicki yağını da 1. Trimesterda önermiyor doktorlar. Dikkatli kullanmak gerek.
cerengeredeli aspenkarmenn temizleme jelleri spreyler falan genital bölgede kullanilmaz, vajinal duş falanda yapilmaz. Doktorlar onermiyorlar florayi bozduğu için. Florayi düzeltmek için doktorunuzdan destek alın bence
aspenkarmenn Sinif177 hamile değilim. Doktor akıntım var diyince flora düzenleyici vermişti o zaman alamamıştım iyi geliyorsa hemen alıp kullanıyım bari çok teşekkür ederim
Sinif177 aspenkarmenn gebelikten önce akıntım vardı. Mantar enfeksiyonu için doktor fitil verdi sonra flora düzenleyici verdi peşine. Çok fitil kullanmak bile florayı bozuyor. Gebelikte yine mantar çıktı. Doktor flora düzenleyici veremem dedi 🫣
Sinif177 aspenkarmenn ayrıca akıntınız varsa günlük iç çamaşırı değiştirme, bol su tüketme, iç çamaşırlarınızı yüksek derecede yıkamak ve sonra ütülemek, ev yapımı yoğurt ya da kefir tüketmek. Bu tavsiyelerde bulundu doktor.
aspenkarmenn cerengeredeli aslında doktor flora düzenleyici verdi ama başka bir sebeple vermişti almamıştım hemen gidip alacağım. Koku olduğu için mecbur kullanıyorum bir kısır döngüye girdim şimdi düzelirse kullanmam artık
Evrimnbe aspenkarmenn aynı hatayı yapmış biri olarak bu kadar çok temizlemek ve çok sık temizlemek vajina doğasını bozuyor ve kokuya sebep sürekli de mantara sebep oluyor. Bende hergün duş alan biriyim ama sürekli duş almak bile vajinayı etkiliyor kuru tutmak ıslak bırakmamak çok önemli bakteriye sebep oluyor. Temizleyici dediklerinizin hepsi sentetik ürün ne kadar orası için özel yapılmış olsa da asla sürekli kullanmamak gerekiyor ayda 1 belki diyim size o bile fazla aslında vajinayı tamamen kendi haline bırakmak en sağlıklı olan sadece 2 3 günde bir duşta ılık suyla elinizle iç dış temizliğini yapın çıktıktan sonra kağıt havlu ile iyice kurulayın bana doktorum böyle demişti ve geçti
Alone aspenkarmenn kilolu musunuz ? Ben kiloluyum ve oram sürekli terliyor. Koku için bol bol iç çamaşırı değiştirmekte çözüm buldum. Bu arada zayıfken bacaklarımın arası açıktı hiç terlemezdi koku gibi bir sorunum da yoktu