zszs4721 2019taha ben olduğumda hemşire ilk 24 saat duş yasak demişti ne olur ne olmaz riske atmayın derim genel olarak bütün aşılarda aynı gün duş önerilmiyor. Geçmiş olsun 🌸
Bhado33 2019taha ben 18. Hafta da oldum. Dus almana engel olacak bir durum yok dedi. Ama icin rahat edecekse 1 gün bekle
Merve_kucuk Tuba2144 22 haftalıkken ilk dozumu oldum 😌 Kızımdayken de 18 haftalıkken ilk dozumu olmuştum.
Tuba2144 Merve_kucuk çünkü biz başka şehre taşındık dün gece e devletten aile hekimi buraya aldım heralde sağlık ocağına gidip gebe girişi yapmam lazım ne zaman yapayım ilk gebeliğim bilgim yok
Merve_kucuk Tuba2144 2 hafta sonra gidin bence 18 haftalıkken yani. Hem kaydınızı oluştururlar hemde aşınızı yaparlar.
Ceydaaas1 Gebeliğin ilk zamanı hemşire bilgilerimi almıştı kaçıncı haftada oluyor onlar mı çağırıyor bizi aşı için
Merve_kucuk Ceydaaas1 Bazen aramıyor sağlık ocağı. Ben kendim aramıştım. 18 haftalıkken siz arayın. Aşı varsa zaten şu gün gelin derler size.
Merve_kucuk Ceydaaas1 Hamileliğimi öğrenmek için beta baktırmıştım sadece. Ondan sonra da tahlil felan yapılmadı hiç. Mart ayında aşının 2.dozunu olacağım bakalım süreç nasıl ilerleyecek