Esoege Semiha_k evet dikkat etmek lazım tabi ☺️ daha yeni yapıldı bana bugün birkaç saat oldu şimdilik iyiyim mide yanması olabilir dedi doktorum şuan o da yok halsizlik bebek hareketinde azalma da yok bakalım ilerleyen günlerde neler olucak cumartesi gidicez tekrar
Dilekulgtt Semiha_k merhaba son durumunuz nedir acaba şekeriniz yükselme oldu mu peki bende bugun 2. Doz oldum da
nur233 Dilekulgtt merhaba bende 6 gün önce oldum 4 doz tansiyon düşüklüğü baş dönmesi ve huzursuzluk uykusuzluk filan yaşadınız mı 🤦🏻♀️
Dilekulgtt Zeze10 merhaba şekeriniz nasıl kontrole aldınız acaba bende bugun 2.doz oldum şekerim yükseldi normalde iyi cıkıyordu gebelik şekeri olmasına rağmen
Zeze10 Dilekulgtt merhaba , ben insülin kullanıyordum zaten , dozunu biraz yükseltti doktorum. Diyet beslenme yapıyordum zaten. Ama hala tam anlamıyla kontrol altına aldık diyemem , açlık şekerim yüksek çıkıyor hala sabahları.
Dilekulgtt nur233 tansiyonum düşük çıkıyor 9 5 falan doktor su cok iç dedi huzursuzluk bacaklarımda oldu bide yorgun gibiyim
Dilekulgtt Zeze10 benimde ilk defa aclık yüksek cıktı bu sabah normalde beslenmeye dikkat ediyorum doktor ünsülin gerek görmedi zamanında ama iğne sekerimi alt üst etti
Semiha_k Dilekulgtt 31 bitti, 32.haftaya girdik erken doğum riskim var bebekte gelişme geriliği başlamış bu hafta perinataloga gönderdi doktorum ☹️ Siz neden ciğer geliştirici oldunuz
Zeze10 Dilekulgtt Endişelenmeyin 1 hafta sonra normale döner , doktor da öyle söylemişti. Stres yapınca da etkileniyor şeker , o yüzden rahat olun.
Dilekulgtt Semiha_k yaa çok geçmiş olsun sizin haftanız geri bana göre benim 34+4 ama benimde 1 hafta geri kilosu. Benim rahim agzı kısalmış o yüzden yaptırdı doktorum en azından ciğerleri gelişsin dedi küveze girme ihtimali olmasın filan dedi ne kadar bekler bilmiyoruz
Zeze10 Dilekulgtt 30 haftalık daha benim , erken doğum riskim var. Önleyici ilaçlar kullanıyorum , tedbiren de ciğer geliştirici yapıldı. Sizin haftanız daha ileri sanırım. Sağlıkla gelsin bebeklerimiz 🙏🏻
Dilekulgtt Zeze10 evet benim ileri yani yeni fark edildi belkide bilmiyorum bende. En son 31 de gitmiştim bişey yoktu 34+4 üm ben banada doktor ihtimale karşı yapmak istedi erken doğum olursa diye. bide zayıf Bi bebek şuanda. Bende Progestan kullanıyorum. Sağ salim kucagımıza alalım inşallah vakti saatinde