Melissaa99 Kızlaaar bugun muayne oldum dr rahim kalınlığı 20 cm gebe olabilirsin dedi onun dısında bişey olmadığını yumurtanın çatladığını söyledi kan verdim yatın sonucu bekliyoruz bu şekilde bi durum yaşayan varmı nolucak şimdiiii
mlkkk Melissaa99 betaya göre hamileyken kese gözükmeden önce rahmin kalınlaştığını haftaya kese görülür demişti bana da doktor kan sonucunuza göre gebelik varsa bekleyin kese gözükeceği zman gidin
Melissaa99 mlkkk Kese oluşmamış dedi zaten adetim 6-11 tarihlerindeyidi olmazsa adetten sonra gel bidaha bakalım dedi kalınlık durumuna hiç de anlamıyorum sizce son durum ne olur
mlkkk Melissaa99 benim 6500lerdeydi betaya göre kese de gözükmeliydi ama devlet hastanesine gitmiştim artık cihazdan mı yoksa oluşmadığından mı gözükmedi bilmiyorum
Melissaa99 Pemberuya Yüzde yüz mü ya başka bi secenek yok mu heycanlanmak istemiyorum hemen sonuclar çıkmadan
Pemberuya Melissaa99 yani benim mesela kese yoktu dr rahim kalınlaşmış demişti sonra 5. Haftada kese göründü
Melissaa99 Pemberuya Beta kaç çıktı rahim kalınlığında ysptırdığınız ve kaç milim di sizin adetten ne kadar süre sonra gitmiştiniz