Yamanebruu hanimiys yatmadan once iki tane aliyosun eger cok bulantin oluyosa sabahta iki tane aliyosun tabi onu yine doktoruna danisirsin gunde 4 kereye kadar kulllanabiliyosun
Nilayy95 hanimiys gece yatmadan iki adet içiyorum. Kusmanız geçene kadar kullanabilirsiniz. 21.haftamdayım hala kullanıyorum geçmediği için
ezoocum hanimiys kötü olduğum günler günde 4 içiyordum sabah 1 akşam 1 gece 2 şeklinde doktorum öyle söyledi
hanimiys cerengeredeli ya aile hekimine yazdırdı babam ben gidemediğim için sabah 2 akşam 2 yazmış çok fazla değil mi ?
melsaanne cerengeredeli ya sizde de çok sersemlik yapıyor mu bu ilaç ben aşırı kötü oluyorum gün içinde
cerengeredeli hanimiys doktorum bana gece 2 tane al dedi 3 gün dene eğer geçmezse 3. gün sabah bir tane daha al dedi öyle devam et dedi
2cocuk2kopek hanimiys gece 2 tane bulantım yoğun olursa gün içinde 1 sabah akşam üstü 1 yine içebilirsin ama gece içmek yeterli oluyor genelde
hanimiys Yamanebruu Nilayy95 hee ben oğlumda günde bi tane kullanıyordum demek o yüzden kesmiyordu bulantımı 😂
Yamanebruu hanimiys şiddetli bulantilarda bitane kurtarmiyo malesef ama dozu artirincada prilam inanilmaz uyku yapiyo
melsaanne Phyloo banada öyle demişlerdi ana 9 ay boyunca hep bulantı kusma yaşadım hatta doğum yaptığım gün hasteneye bulantı şikayetiyle gidip doğuma alınmıştım 🙄 ama herkeste aynı ilerlemiyor tabiki umarım sizinki kısa sürer
hanimiys Nilayy95 bende kullandım oğlumda 9 ay hatta yetmedi zofer kullandım oda yetmedi gün aşırı serum aldım bi zararı olmadı çok şükür