kalocwom Hanımlar yeni doğandan itibaren beşiklerinizin içerisine ne koydunuz ve ne serdiniz? Yatak üzerine alez onun üzerine çarşaf mı takmalıyım? Nevresim takımı tarzında bişi mi almalıyım aklım karıştı? Yorgan yastık önerilmiyor bunu biliyorum ama beşiğe neler seriyoruz beni aydınlatabilir misiniz
Bebisiminannesii kalocwom alez ve çarşaf. Bebek icinde uyku tulumu 😊 ekstradan bisey almadim, bebeklerin duz zeminde yatması gerekiyor diye, eger gerekirse doktor önerirse doğunca reflu yatagi alirim ,reflusu olursa.
Esum48 kalocwom canim ben alwz almadim lastikli carsaf serdim ustune babynest koyup onun icine yatiriyorm bebegim 7 aylik hala onu kullaniyorum iplerini actim besigin kenari korunakli olsun diye kaldirmadm
kalocwom busrasss1 Bende babynes ya da reflü yatağı almak istiyorum ama reflü yataklarını çok önermiyor doktorlar reflü başlangıcı olmadan bu yüzden babynes alacak gibiyim. Hangi markadan tercih ettiniz siz
kalocwom Bebisiminannesii Mayıs sonunda doğum görünüyor ama yine de uyku tulumu almam gerekir mi? Havalardan dolayı çok bunalır mı yoksa bebek. Onlarda da kumaş türleri vardır illaki mevsimsel olarak ama
Helen1 kalocwom tog değerine bakarak alabilirsiniz yaz kış farklı tog değerlerinde oluyor uyku tulumları benimde mayıs Sonu inşallah
Bebisiminannesii kalocwom benim ilk oglumda mayis sonuydu ben almıştım tog değerlerine bakin. Battaniye ile örterim diyorsanız yine siz bilirsiniz ama uyku tulumu daha güvenli kafan rahat yatirirsin
rahatdur_evladim kalocwom benimde Mayıs sonu uzun kollu tulumlar yeterli diye düşünüyorum hatta müslim kumaş olan tulumları alacam kat kat giydirilmez Mayıs sonunda 🌿
kalocwom @bravo61 @rahatdur_evladim ayy Mayıs sonuna denk gelmesine sevindim sizlerin de. Bir şey alırken danışmak iyi oluyor. Uzun kol kısa kol müslin penye tarzı adet sayısı vs insanın aklı karışıyor 🌸
bravo61 kalocwom ben yeni doğanların geneli uzun kollu aldım ilk 1 ay serin olur diye düşündüm İst. Da yaşıyorum. 3 aylıkları hep atlet tulum tarzı ama çok çok abartmadan aldım yani sıcakta evde bezle bile takılır :)
rahatdur_evladim kalocwom oğlumu 3 sene önce nisanin altisinda doğurdum inan içlik zıbın üstüne İnce alt üst giydirdim uykuda da ince birşeyler örtüyordum yetiyordu Mayıs ayında doğacak bebeğime de iclik ve uzun kollu patikli zıbın dışında hiçbir şey giydirmeyecem üzerine de müslim çarşaf atarım miss 😄 Tabi canım istediğini sorabilirsin bir birimeze yardımcı oluruz eksiklerimizi tamamlariz Ama şöyle birşeyde var benim yaşadığım şehir için giydirme şekli böyle olması gerekiyor doğuda yaşıyorsan eğer bı tık kalın olması gerekiyor Mersin’de olduğum için önümüzdeki aydan sonra buralar epeyce ısınıyor
Bebisiminannesii kalocwom tog 1 veya 0.5 yazlık. Derecelere göre nasil giydirmen gerektigi gösteriyor alırken ürünü normalde. İncecik muslin tarzı togsuz olanlarda var sanırım iyice araştır.
Selinselinselin kalocwom park yatagın içine su geçirmez alez üstüne lastikli çarsaf 2 şer yada 4 er almıştım sanırım ama ilk zaman reflü yatagı vardı üstüne müslin seriyordum zaten cogu zaman kucagımda uyuyordu 😂
kalocwom bravo61 bende Kocaeli’de oturuyorum burası da sıcak olur aslında yaza yaklaşmış oluyoruz ama zıbınları hem kısa hem uzun aldım. Takımlar ve hastane çıkışları şu an hep uzun kollu zaten 🫠
Minikmucizemmm26 kalocwom 0-6 ay arası kullanabilecegim minik bı beşiğim var onun içinde babynest var diğer beşiğine de nevresim takımı diktiriyorum yorgan yastıkta var. Duruma göre ilerliycem açıkçası eğer ihtiyaç duyarsam uyku tulumu da alcam
kalocwom Minikmucizemmm26 bizde odasını yaptıracağımız zaman nevresim yorgan vs alırız yaptırırız ye düşündük. Şu an için bizi bir kaç sene idare edecek şekilde ilerlese yeterli 🥰