Kubilogy_1 Hanımlar bebeğiniz hangi şekilde 21 haftadan beri baş geliş hareketler az bugün de dedi plesenta on duvar hareketleri güzel hissediyordum şimdi az sizlerinkini merak ettim 🙂
Bhado33 Kubilogy_1 21+3 üm ben ama pozisyonu nasil hiç bilmiyorum 😅 cok kıpırdak da değil. Plasenta onune yerleşmiş 24′ten önce hissedemezsin demişti dr. Ama yine az da olsa hissediyorum
cylnmy Kubilogy_1 24.haftamdayım plasente arka duvarda hareketler 2 haftadır net hissediyorum. Sürekli de wcdeyim 😂
yagmurcoskun Kubilogy_1 25 hafta oldum ben de sol kasıkta ve sağ üstte hissediyorum genellikle hareketi çapraz duruyor gibi kestireyorum pozisyonu
dilsinati Benimki aşırı kıpırdak çok huylanıyorum artık :))) hiç hiç durmuyor sürekli bi tepinme var içimde gece bile uyurken bile uyanıyorum hareketlerine düşün. Benim pozisyon nasıl kestiremiyorum bu yüzden :)
Aysegulss Geçen haftalar ayaklar aşıdaydı hissediyordum hareketlerde baya fazlaydı bu hafta daha az mesela döndüğünğ hissediyorum kıpır kıpır kendisi 😅 yarın kontrolum var hangi pozisyonda görücez nasipse 🥹
MinikBrokoli Ben de geçenler de aşağıda hissediyordum, Bu aralar sanki ya ayakları yukarıda ya da yatay durmuş çünkü yukarıda hissediyorum. Ama genelde gece hareketli
Hasret18ayaz Kubilogy_1 21+3 plesenta previa bebeğimin duruşu hakkinda birşey söylemedi gayet hareketli maşallah ama kasılma yaşıyorum bebeğim topaniyor
Hasret18ayaz Ness54 bugün korntolum vardı ama unuttum sormayı oda birşey soyelemedi bri sıkıntı yok galiba
defnevedoruk Kubilogy_1 21+5 bugün baş geliş dedi doktor ben baya net hissediyorum, dışarıdan da görünüyor artık