Fatnur38 Sevvallo kalp atışını duyup bebek gorememek imkansız bebeğin görüp o kısmı isaretleyip ses açar doktor bunu bircogumuz biliriz yani bu imkansız ya doktorun yada sizin bir yanlışınız var
Gzm122 Fatnur38 evet bende onu anlamadım bebeği görecekti kalp atışını duyacak zaten ultrasonda gözüküyor pıt pıt atıyor
Sevvallo Fatnur38 hyır bi ynlışım yok üni aciline gittim zaten zorla baktı stajer vardı kendi doktoruma gittim sonra sıkıntı yok dedi
Yavuzzynpmhra Sevvallo ara ara kahverengi leke oluyor onun dışında mide bulantılarım başladı canım😮💨 senin?
Sevvallo Yavuzzynpmhra benim kahverengi değil artık kırmızı lekelenme oluyor kanamaya dönmüyor dr hersey yolunda suan ama her an nefatife dönebilir kanaman akıntın olmaması gerek dedi üstüne bide influenza olduk ailecek cok agır geciyor :(
Yavuzzynpmhra Sevvallo ayyy çok geçmiş olsunnn 😔 peki kanama alanı falan mı oluşmuş? Neden dönebilir dedi? Bana öyle bir şey de demediler. Dinlen dedi progestan mıdır nedir o fitilden verdi
Sevvallo Yavuzzynpmhra kanama alanı yok kese yavaş büyüyor hala bana da progestan verdi işte dinlen sıcak duş alma dedi
Yavuzzynpmhra Sevvallo canım bebeği gördükten kalp atışını duyduktam sonra keseyi pek önemsemiyor dr lar aslında ya. Bende öyle oldu yani. Demediler bir daha kesen küçük falan diye. Keseyi ölçöeyi bırakıyorlar drek bebeği ölçüyorlar. Senin kaç haftalıktı?
Yavuzzynpmhra Sevvallo benimde normalde 9+4 olması gerekirken, 8+2. Geç döllenme oluyor bu durumda kuzum.
Yavuzzynpmhra Sevvallo yaa evet baya baya küçğk duruyor kese. 😔 benimde küçüktü büyüdü. İnşallah sennde büyür gönlüne göre olsunn
Yavuzzynpmhra Sevvallo benimde böyle değildi çok yavaş ve düzensiz büyüyordu. Bir anda böyle oluverdi bebekte daha büyük çıktı bende şaşırdım 🤷🏻♀️
Melisiingezegeni Yavuzzynpmhra Sevvallo bana da öyle dediler başıma ne gelecek 6 gündür kese aynı boyut ama bebek gözüktü yeni kalp atışları oluşmuş 2,5 ml bebek ultrason da kalbi pıt pıt sorun yok dedi diğer doktor düşük yaparsın dedi hangisine inanacagim sasirdim
Yavuzzynpmhra Melisiingezegeni banada dediler. Ama kalp atışı olunca bebek geliştikçe kesede gelişebiliyormuş. En son 9.haftada gitmiştim herşey yolundaydı🥰
Sevvallo Melisiingezegeni bana da düşük dediler şuan devam ediyor gebeliğim canını sıkma dinlenmeye bak