Sevvallo Öncelikle senden çok özür dileyerek bunu söylemem gerekirki kendini düşüğe hazırlamalısın. Benden ilk önce hafif kahverengi leke geldi daha sonra peçeteye çok açık pembe lekelenme geldi ve hemen dakikasında doktora gittik doktor baktığında kese çok küçük bebeğe göre, maalesef sağlıksız bir bebek olduğu için düşükle sonuçlanacak dedi. İlk gebeliğimdi ve bende gelip hemen buraya sormuştum ve benim yaşadığımı yaşayanlar da düşük olduğunu söyledi. Daha sonra zaten düşük yapmamam için iğne ve ilaç verdiler ama eğer bebek sağlıksızsa maalesef ne yaparsan yap tutunmuyor. Bir kaç güne de zaten pembe lekelenme kanamaya döndü ve bir gün evde otururken düşük yaptım gözlerimle gördüm çok zor bir andı. Ben kesesiyle birlikte düşük yaptım o yüzden içimde kalan kanlar için kürtaj olmak istemedim 10 güne yakın kanamam devam etti ve rahmim temizlendi müdahalesiz. Daha sonra biraz mola verdim ve şimdi tekrar hamileyim 5 aylık çok şükür hiç bir sorun yok. Lütfen üzül ama kendini kahretme sağlıksız doğmasına vücudumuz kabul etmiyor ve düşük oluyor böyle düşün, ve herkesin başına geliyor. Şimdiden bunu kabullenmeni ve süreci sabırla atlatmanı dilerim.