Bahartekinsoyy Gamzecebecii bende de 36dan beri var ha bugün ha yarın 40+2 ye geldim normal diyorlar doktorlar gün içerisinde say 10dan fazlaysa ve aralıkları düzenliyse yatınca dinlenince geçmiyorsa sancı oluyor ama arada giriyorsa yalancı sancı oluyor
Bahartekinsoyy Gamzecebecii ilk doğum olduğu için bende de oldu heralde doğuma vücut kendisini hazırlıyor senin ilk mi bende 36dan beri bunları yaşıyorum
Gamzecebecii Bahartekinsoyy benimde ilk büyük ihtimal ondan bir vuruyor bir geçiyor bugün iyiyim mesela 🫢🫢
Anneyimmmben Gamzecebecii aşkım acaba bebiş dönmeye mi çalışıyor 😍 1 günde bile dönebilir ben 39 da doğum yapmıştım karnimda kasılmalar vardı ama ağrı vermiyordu suyum gelince suni sancı ile dogurdum
Gamzecebecii Anneyimmmben ay keşke dönse canım bilmiyorum ki 😅bugün eşim için gittik hastaneye beni almadılar kadın doğuma yarın sabahtan gidip öğreneceğim şuan iyiyim ama kaç gündür baya hareketli 🥹🥹
Womanmom15 Benimde regli ağrısı gibi 12den sonra başladı dün tam 37.haftadayim korkumdan uyuyamadim sabah 7ye kadar çatım ağrıyor ayakta durmakta zorlanıyorum nasil gecicek bu zamanlar bilmiyorum canım acıyor artik aglayasim geliyor
Gamzecebecii Womanmom15 34. Haftada benim çatım ağrıyordu Yürüyemiyorumdum ayakları aşağıda diye şuan ağrım yok öyle ama toplanıyor bir yana bırakıyor kendini tekmede atmıyor ki sürekli dönüyor birseyler yapıyor 😅😅😅karnımda Afrika dalgalanması yaşıyorum resmen insallah dönmüştür ya hayırlısı ile 🙏
Womanmom15 Gamzecebecii ben iş isleyince yada ayakta kalinca çatım daha çok ağrıyor sürekli dinlenmek gerekiyor galiba ama ağrıdı mi tam kötü ağrıyor rabbim tez zamanda bi avazda kurtarsın bütün anneleri inşallah
Gamzecebecii Anneyimmmben dönmemiş 😅sancım da yok dediki haftada bir kontrole gel önümüzdeki hafta değil diğer hafta sezeryan için gün vericekmiş 😅😅❤️