Melike18 Arkadaşlar selam Perinatoloji takipliyim kadın doğumdan dr giriyor mu yoksa Perinatolojiden mi giriyorlar drlar doğum yapan arkadaşlarımız tecrübelerinize esasen yardim edebilir misiniz🙏🥰
Mervecimmm Melike18 perinotoloji takipliyim doğum paketi aldım kendisinden. Aslında hiçbir riskim yok ama önceki gebelikte olduğu için bunda da olur belki endişesiyle direkt perinotologa gittim ve doğuma da her bişeye de kendi doktorum girecek neden başkası girsin ki ?
Yolcu_26 Melike18 merhaba bende perinatoloji gidiyorum bu rahatsızlığınızi doktorunuza söyleyin mutlaka zaten anestezi de de soruyorlar orda da söyleyin ben doktoruma sordum siz girecek misiniz diye arkadaşlar burda zaten dedi yani ekibi bir sorun olursa zaten hemen geliyorlar
Melike18 Yonca59 umarım çok endişelerim var konu için çünkü ülseratif kolit hastasym bağırsak rahatsızlgm var hayırlısı
Emine-tuncfu Melike18 bende perinatoloji takipliyim ama 25 den sonra kendisinden 15 gün sonra normal kadın doguma gitmemi istedi sonra 10 gün sonra gene bana gel dedi doğumu kadın doğum planlıyor takipleri perinatoloji yapıyor
Melike18 Yonca59 bende 23 deyim Allah sağ salim kucağıniza almayi ve doğru zamanda gelmesini nasip eylesin inşallah
Melike18 Emine-tuncfu yine kadin doğumun elindeyiz yani neyse sağlıkla olsunlar da minnoslar kim girerse girsin
Melike18 Yonca59 insan o anda gerçekten ne yapacağını sasryor heyecandan benimkide bazen aciktigi zaman hareketleniyor bazen de tuvalete gideceğim zaman hareketleniyor
Melike18 Mervecimmm ben devlet hastanesinde yapacağım için biz belirleyemiyoruz maalesef dru o yüzden endişem var
Mervecimmm Melike18 hmm anladım. Ama önemli olan takipler zaten doğum anında bir komplilsyon gelişmezse her doktor yapar bence endişe etmeyin.
Melike18 Mervecimmm inşallah🙏 her ağrı kesicisini kullanmıyorum mesela her ilaç bana olmuyor o yüzden tek duam normal doğum olup atlatmak
Melike18 Yolcu_26 Yaa inşallah her dra kayit açmamZ gerekiyormus birde biri olmazsa biri olsun da görülsün diye ama söylerim tabiki ne ilaca alerjim olduğunu 3 ay Hastanede yattım hemen hemen biliyorum hangi ilacın zarar vereceğini