Mucizem0301 Merhaba hanımlar, Safra kesemde taş var.haftaya perşembe ameliyat olacam Allahını izniyle.iyi beslenemiyorum.Bu durum sutume de yansıdı.4 aylık bebeğim var kendimi çok kötü hissediyorum.
Tutaste_ Mucizem0301 ah canım benim. Bol bol su ıc bebeğinle yat uyu sende ameliyatı dert etme buara herkes oluyo ya bendede var benmde 4aylık bende olucam ameliyat maalesef
minikbebegim06 Mucizem0301 emzirme peşine sağım yapın o sağdığınız sütü de verin sağım yapmak artırır sütü memeleri uyardığı için yine artmiyorsa da üzülmeyin bebeğiniz de hisseder ameliyat için de cok geçmiş olsun 💐
Selinselinselin Mucizem0301 lütfen kötü hissetmeyin annelik sütle alakalı bişey değil. Önce anne iyi olacak bebekte iyi olsun. Siz sağlıklı olunca artar atmasada dünyanın sonu değil
minikbebegim06 Mucizem0301 olsun süt ya da mama önemli olan besleniyor olması hiç üzülme kendini kötü hissetme 💐
Tutaste_ Mucizem0301 bak arkadas xok güzle bişey soyledi anneliğin sütle alakası yok diye. ilk bebekte çok heves ediliyor emzirmek icin bendr dertlete düşüyorum emmeyince. Sütün azalmamıstır bide bence meme redid varmı oda azaltır sütü.
Selinselinselin Mucizem0301 herkesin ilk sorusu sütün yetiyor mu ama kimse sormuyor ki anne nasıl iyi mi bir ihtiyacı var mı ? Maddi bir ihtiyac değil demek istediğim manevi olarak ama baskı cok var etrafta olan anneye oluyor. Yetememe korkusu yiyip bitiriyor zaten yeterince binlerce soru kafamızda dısardan biri ki bu en yakınımız genelde bir soru soruyor tak anne psikolojisi gitti kimseye sütünüzle alakalı bişey açıklamak zorunda değilsiniz kimse de 4 4 lük değil insanız ve duygularımız var kimse sizi kötü hissettirme hakkına sahip değil. ne çok bilmiş üşür bu cocuk aç sütün mü yetmiyor diyen teyzelerde ne kendi anne babamızda malesef sınırı koyun koymadıkça sizin alanınıza çok müdahale ederler günün sonunda onlar horul horul uyurken siz gece yatagınızda dşünüp durur dört dönersiniz yatagınızda
Mucizem0301 Selinselinselin kendimi gerçekten yetersiz hissediyorum yine de arttırmak için elimden geleni yapacağım.ama sütüm az geldiği için bebegimde emmek istemiyor.
Selinselinselin Mucizem0301 bence c seklinde tutuş ve gece emzirme cok etkili bebek bu emme refleksi var zaten sakin olup bir süreliğine herseyi unutup emzirin gece yarı uykulu emsin
Mucizem0301 Selinselinselin şu an emzirsemde sütüm çok az.cunku safra kesesinden dolayı düzgün beslenemiyorum