Pelnm Kızlarr merhaba aranızda bu hastaneye giden var mı memnun musunuz normalde istinye üniversitesi hastanesine gidiyorum ama burayıı denemek istiyorum sizden de bilgi öğrenmek istedim
Rabiayz Pelnm merhaba canım ben gidiyorum ışık beye çok memnunum çok ilgili detayına kadar herşeyi anlatıyor daha sormadan Güler yüzlü bi doktor
Morenna Çoğunluk memnun canım. Bende bahçelievler şubesi hakkında araştırma yaparken hep okumuştum beylikdüzünü. Kuzenimde doğum yaptı orada gayet iyiydi. Ama doktoru kimdi onları bilmiyorum 🤷🏻♀️
Pelnm Sulebrk kuzum istinyedeki doktorumdan memnunum ama evet biraz pahalı geldi açıkcası ve kontroller kısaa sürdüğü için medicanaya geçmek istedim o yüzden sormak istedim sizlere
Misskaynak Pelnm bende aynı sebepten istinyeyi değiştirmeyi düşünüyorum ilgisiz ve kısa muayeneler.. soru sormaya çekiniyorum
Kumru82 Medicanada muayne 220 parası bi tarafa kime gittiğinizde cok önemli ben ali metin celep e gittim ve kesinlikle tavsiye etmem bn troid ilacını 10 gün kes tahlillerin cikana kdr dedi tam gelişme döneminde beş dk muayme edip yolluyor ilgisii sıfır
Kumru82 Daha keseyi görmeden 3 binliralkk tahlil istedi benim kalp ve troid rahatsızlıgım vardı bunlari hiç dikkate almadi daha sonra bunlarn hamilelikde daha dikkat edilmesini gittiğim drlardan öğrendim tabi gebeliğim kürtajla sonucladi genetik tesetlerimi bekliyorm simdi esimde iyi hastane iyi dr olsun dedi ama sonuc hüsran okdr para veril 3 dk durmuyorsunuz odada
Kris Bende İstinye üniversite Bahçeşehir de gidiyorum muayene ücreti 150 SGK lı ama Doğum palı geldi bana ne yapacaz bilmiyorum
Ades34 Misskaynak Ben de Bahçeşehir İstinye ye gidiyorum ama ben hem doktorumdan hem hastaneden çok memnunum muayenelerim kısa da değil güzel geçiyo ☺️ Tam tersi medicanayı sevemiyorum ben de nedense🤷🏻♀️
Pelnm Misskaynak medicana ışık bey ve metin ali bey i araştırdım ikisi içindee gayet iyi yorumlar duydumm
Misskaynak Ades34 memnunsanız ne güzel 😅 ben değilim medicanayı bende sevmiyorum ama doktor benm için daha önemli
Misskaynak Pelnm haftaya ışık beyi deniycem bakalım şuanki doktoruma da yorumlar doğrultusunda gitmiştim belki işinde çok iyi olabilir ama tavır tarz konuşması bilgilendirme şekli önemli galiba
Svdsvd Avcılar Hospital Nil Bilgeni şiddetle tavsiye ederim. Muayene için bazen 2 saat beklediğim oluyor ama asla asla pişman olmuyorsun değiyor...