Selam arkadaşlar. doktordan geldim, ( düzenli gidiyorum ) burayada yazıp benimle aynı durumda olan varsa başından geçenleri öğrenmek istiyorum. Şuan regl 4. Günümdeyim ( söktürücüyle oldum bunuda) vajinal muayenede yine yeniden yumurtalarımın çok fazla dirençli olduğunu ve herhangi bir gelişme olmadığını söyledi doktorum. Femara verdi 5 gün kullanacağım ve bittikten 4 gün sonraya randevu verdi. Durumu benim gibi olup neredeyse hiç yumurtlama görmeyip femaranın etkisini gören çatlatma iğnesi olabilen oldu mu acaba ? Açıkcası fazla bir beklentim yok istersen birkaç kez daha deneriz istersen bir dahaki ay direk yumurta büyütücü iğnelere geçebiliriz dedi. İlk çocuk düşüncem daha önce hamile kalmadım bir yıla yakındır deniyoruz. Yaşım 28. Bütün kan tahlillerim olması gerektiği gibi. Folik asit kullanıyorum, tahmin edersiniz ki pcosum. Yani nasıl olacak bilmiyorum uzun ve bilinmezlik içinde bir süreç. Oluruna bırakıp hamile olanlarıda çok fazla duyuyorum kafam biraz karışık açıkcası tedaviye devam etmeli miyim yoksa bi süre kendi haline mi bıraksam daha sağlıklı olur bilemiyorum. Yumurta büyütücü iğneleri kullananlarda tecrübelerini yazabilir. 🌿