mrp2023 birsusamtanesiydin bebek küvetin nasıl bilmiyorum ama yıkayabilirsin korkma kendine güven kaymamasına dikkat et yeterli
bebeklerim__ birsusamtanesiydin ben yapamamistim ama kendine guven bence yapabilirsin. Kaymamasina dikkat et. Odada yıka bide ısıtıcı açarsan iyi olur şifa banyosu olsun🥰
Girlmama birsusamtanesiydin yıkarsın ne var ki üstüne müslin koy üstünden su dök zaten vücudunu falan süngerle yıkamasan da olur ya da hafif dokunuşlarla siler gibi yap sonra şampuan bitti
zeynep0202 birsusamtanesiydin bebekler genelde fileden korkuyo elinde tutsan daha rahat olur korkma hiç
birsusamtanesiydin Anonim97 saçları fazla annem eline ters çevirip öyle yıkıyordu saçlarını ben filenin üzerinde yıkayabilir miyim tedirgin oldum
birsusamtanesiydin zeynep0202 ağlayınca elim ayağıma dolanacak gibi hissediyorum ama denemeliyim sanırım
Emine-tuncfu Tabiki yapabilirsiniz kendinize güvenin 18, yaşımda anne oldum ilk banyosunda annem gvardi sonra hep tek yıkadım 🥰 emin olun yaparsınız bhiz anneler herşeyin üstesinden gelebiliriz
birsusamtanesiydin Emine-tuncfu ya benim bir de 2. Çocuğum 😄 oturasıya kadar annemle yıkamıştık ilkinde ☺️
Girlmama birsusamtanesiydin kız bişey olmaz kuzenlerim prematüre 700 gram doğdular babaanneleri kedi yıkar gibi yıkıyordu elinde
Leylasiva21 birsusamtanesiydin tabi ki ben hep tek yıkadım ilk günden beri bebek küveti üzerine aparatı bırakın suyunuzu herşeyi hazırlayın yıkayın hiç korkmayın
birsusamtanesiydin Leylasiva21 maşallah ya herkes kendisi yıkıyormuş ben de herkes eşinden destek alıyor sanıyordum
Minnakpopus birsusamtanesiydin yıkarsın kiri yok pası yok misali kol iç bilek kısmına sırt üstü yatır yüzüne hemen su dökme vücuduna iki tas su döksen bezle siler gibi yapsan yeter zaten kafasına da yüzüne gelmeyecek şekilde gerisen geriden dök yüzünü de elinle siliver miss gibi de yaparsın
zeynep0202 birsusamtanesiydin hiç terirgin olma korkma da zaten tertemiz o kiri pası yok eline az şampuan alıp 5 dakikada halledersin ♥️
Mihaye25 birsusamtanesiydin yikarsin tabi Video izle yardimci oluyor herseyi hazirla havlu kiyafet felan ilk defa yikayinca cok tedirgin oluyor insan ama cok guzel oluyor 🥰
Minnakpopus birsusamtanesiydin denemeden tecrübe kazanamazsın mesela ilkinde yapamazsın çıkarsın ikincide bidaha denersin daha iyi olur en son öyle öyle yaparsın sıkma canını ..