Womanmom15 Nasıl geçiyor bi ağırlık tembellik geldi bana hiç bişey yapasim gelmiyor yere bişey düşse bile alamiyorum zaten ev işi yapasim 0 😂 Sürekli yatistayim dinleniyorum bol bol
Tuceoz_3 Womanmom15 Bende aynısı valla diyorum hani doğum enerjisi geliyordu yok öyle bişey😂attım kendimi kaynanamın evine sağolsun iş yaptırmıyor😂
Mrvemr3449 Womanmom15 aynen bende 38. Haftadayım ama şu son ayda hep böyle herşeye isteksizim yemem yapmaya bile 😃
Melike1234987 richgirl10 36+5 Bnde aynı oturunca kalkamıyorum ama bütün işlerimi yapıyorum işin yarısında otursam artık kalkamam🤣
Womanmom15 Tuceoz_3 ay ne sanslisiniz benimde kaynanam kendisi muhtaç maalesef benim öyle sansim yok şu anlik surekli bi uyku hali sersemlik sanki 1 hafta uyuyamisim gibi bi uyku açlığı enerji menerji yok bende 😂
Tuceoz_3 Womanmom15 Şükür o yandan iyiyim hakkı ödenmez.. Ama cidden yapamıyorsun bişey eşim uzanırken ben ayıp söylemesi kuruyemiş uzattı ağızıma çiğnemeye mecazim yok o derece çökük durumdayım 😂 Bu arada bebişim durumu nasıl pozisyonu felan?
Tuceoz_3 Mrvemr3449 38. Hafta bebişim pozisyonu nasıl kanala girmişmi? Rabbim sağsalim kucağınıza almayı nasip etsin İnşALLAH ❤️🤲🏻
Womanmom15 Tuceoz_3 başı aşağıda normal doğuma şu anlik engel bişey yok şükür kanala girdimi girmedi mi onu bilmiyorum daha karnın inmemis diyolar hep bakalm
Mrvemr3449 Tuceoz_3 kanalla ilgili bişey demedi de bebeğin başı aşağıda doğum pozisyonu yani çatıya baktı iyi dedi 1 parmakta açıklığım vardı
Tuceoz_3 Mrvemr3449 Hmm anladım hayırlı doğumlar nasip etsin Rabbim. Bizimki geri dönmüş kanaldan inşallah geri döner normal doğum cok istiyorum sağlıkla gelsinler inşallah
Mrvemr3449 Tuceoz_3 inşallah alır doğum pozisyonunu yine canını sıkma her türlü gelecek nasipte ne varsa artık