Lovebaby27 RMLove aynı durum bendede var canım Pcos 2.yılım olmak üzere Allahım nasip etsin kucağımızı boş bırakmasın Rabbim 🤲🏻🤲🏻
RMLove Kızlar merhaba kan verdim negatif çıktı böylelikte testlerin yalancı pozitif verdiğini anlamış olduk 🙏🏻 özelde direk tüp bebeğe geçiş yapıcam
Cicek_ RMLove inşAllah bu ay son negatiftir diyelim. Hiç ümidim kalmasa da dua etmekten başka çaremiz yok.
Cicek_ RMLove benimde üniversite de heyet raporu için mart da randevum var. Umarım direkt tüp bebek için sıraya girebilirim. Sen hangi şehirdesin. Heyet raporu almış mıydın.
Anonim068 Meralinmucizesi canimm bende 14 şubatta catlatma iğnesi yaptirmistim bugün 14. Gun ama belirtim yok hic test yapmaya korkuyorum sem belirti yasayipmi test yapmistin
Derennn700 Meralinmucizesi canım postta yazını gördüm çatlatma iğnesi ile gebe kalmışsın bende oldum üç gün önce iğneyi sen neler yaptın tavsiyen önerin var mı
Meralinmucizesi Derennn700 birgün var birgün yok ilişki ve hangi saatte ineyi vurulduysan o saatte ilişki çok önemli ve beslenme mesela bir gün yeşillik bir gün kuru bakla goller bir gün el birgün balık ve hergun çerez birer avuç bu şekilde oldu bende çok sukur
Derennn700 Meralinmucizesi anladım kuzum bende öyle ilerliyorum bakalım nasip herşey sağlıkla evladını kucağına alırsın inşallah
Meralinmucizesi Derennn700 amin Allah razı olsun şu mübarek ramazan ayı yüzü hürmetine isteyen herkese Allah nasip etsin inşallah cnm 🤲