Dderryaa Selindikci35 kesin yanlışlık yaptığı devlete ilk krz gittim gitmem bidaha eşimde sevmez böle şeyleri fırçaladı beni zaten 😬😬
Dderryaa kizbebekannesii yok canım şekerim falan hiç bişeyim yok kilo bile alamamışım baştan savdılar ya kendi pdasında bile bakmadı büyük ultrasona gönderdi başka binaya
Selindikci35 Dderryaa evet cnm devlette olabilio boyle seyler..Hatta o sekilde ayrim yapmayayim ama doktorunda bilgisizligi..
ozlemrcp0476 Dderryaa muhtemelen yanlislik var bn 16 haftalikken dr ban 250 grm demisto en yuksek sınır dedi hatta o da esimden kaynak irsi bir durum zaten
Dderryaa ozlemrcp0476 bebeği merak esip gittim şimdi aklıma bu takıldı kesin bir yanlışlık var bana 3lü tarama için kağıt verdi girmeyecem dedm ben verecem genede dedi
Yesimustafa Dderryaa 17 haftalikken 350 gramdi benim tosba hem özelde hem devlettede aynisi çıkınca. Şeker takibi yaptilar haftalik gizli sekerden şüphelendiler .bisi çıkmadı. Eger kilosu doğruysa sende bi seker takibi yaptir yüklemeyi de yaptir bence
Dderryaa Yesimustafa yanlış canım kilosu şeker yüklemesi yaptırmıcam zaten 4hftada bu kadar olamaz en son 68 grmdı kendi doktoruma haftaya gidecem devlete gitmiştim bence kafadan salladı
Dderryaa Selindikci35 ayy sevmedm hiç zaten ilk kez gittim bidaha gitmem özeli değişmem gayet ilgili kendi doktorum eşimde götürmez bidaha
Durulaylaylay Dderryaa canım fazla bence de yanlışlık var ya da suyu eşi herşeyin toplam ağırlığından bahsetmiştir
Heisenberg Dderryaa Benim 23 haftalık 515 gramdı. 17. haftamda 267 gramdı. Eğer ölçümde yanlışlık yapılmadıysa mutlaka şeker yüklemesi yaptırın zamanı geldiğinde. 👀