Bktalg Kızlar merhaba sabah erken gebelik testi yaptım adetime 7 gün var iğne kullandığım için şüphem de olduğu için erken yaptım silik ikinci çizgiyi gördüm kan verdim 0,22 çıktı çok şaşırdım test mi yanlıştı aceba prodoctor test ile yapmıştım
Minervabunny Bktalg yaa benim de prodoctorda öyle çıkmıştı ben de kan verdim sonuç bekliyorum :( awox ve predictor earlyde de çok az bir siliklik çıktı ama bende başka test denemiş miydiniz
superstar_00 Bktalg Maalesef ben de ikinci çocuğa karar verdiğimden beri bu testi yapıyorum geçen aydan itibaren 2 çizgi çıkıyor ama sonuç negatif ama olmuş da olabilir isterseniz farklı bir testle deneyin.
Kartanesi-24 Bktalg maalesef test yanlıştır çünkü pozitif olsa kanda da kesin çıkardı zaten ilk kanda belli oluyor ama adetinize daha varmış test yanlış pozitif verse bile belki geç döllenme falansa ilerleyen günlerde pozitif olabilir
Minervabunny Bktalg anladım tüh :( artık test piyasası da bir acayip gerçekten birden fazla farklı markayla teyit etmek gerekiyor resmen :(