babyandmomy__ Kızlar yenidoğan dönemi için peluş tulum almak istiyorum 1 ay kadar ancak giyecek o yüzden aşırı pahalı da almak istemiyorum büyük beden alsam o da olmaz alan varsa fikir verir misiniz 🙏🏻🩷
rosatue babyandmomy__ yenidoğan için asla uygun bir tercih değil. Kısa süreli hoşluk olsun diye giydirecekseniz elbette ama soğuktan korusun niyetiyle üzerinde dışarıda olduğu zaman diliminde kalacaksa sağlıksız bir seçenek olur. Nohut battaniyeler de aynı şekilde.
Selinselinselin babyandmomy__ bilmiyorum bütçeniz nasıl zara-hm-carters-gap gibi ürünleri almıştım ben her markada var cıtcıtlı olsun fermuarlı olsun
babyandmomy__ rosatue aslında soğuktan korumak amaçlı kullanmak istiyorum battaniye pek sevmiyorum toplanıyor diye hastaneden çıkarken de giydiririm diye düşünmüştüm peluş olmayanlara da baktım ama pek bir şey bulamadım
Balbebek012 babyandmomy__ tulumu giydirip fermuarı çekmek bana rahat geliyordu bunu hiç kullanmadım bilmiyorum açıkçası
mrp2023 babyandmomy__ h&m aldım malı çok güzel, trendyolda yenidoğan için kundak tarzı peluşlar var 0-3 ay aralığı falan giyiliyor onlarada bakabilirsin hastaneden çıkarken falan giydiriyorlar