Mmmmmb Kızlar merhaba 9 haftalık hamileyim anti hiv (kemiluminesans veya benzeri) testim sınırda çıktı enfeksiyon hastalıklarına randevu aldım yarın için ama çok moralim bozuldu bu ne demek oluyor bi fikri olan var mı
yilanbasmedusa Mmmmmb bilmiyorum fakat bağışıklık önemli, güzel beslenip stres yapmadan spor yaparak doktorunuzla değerlendirirsiniz durumu. Geçmiş olsun, üstte kalsın🥰
Tugcedoruk Mmmmmb merhabalar gittinizmi enfeksiyon hastalıklarına benımde carsamba gunu serklaj ameliyatı oncesi hıv vırusu dusuk pozitif diye bir sonuç geldi il saglıga gonderdiler testimi şuan
Tugcedoruk 1Atlas_dunyam bu hastalık sadece cinsel yolla bulaşmıyormuş benim eşim negatif mesela doktor pedikur manıkur dişçi dövme kalıcı makyaj hepsini sorguladı mesela kanın oldugu ortamlardan geçiyormuş
Tugcedoruk Mmmmmb ayyy çok şükür canım çok sevindim inşallah benımde suan tekrar yapılıyor negatif çıkar yoksa kafayı yiycem zaten sorunlu hamilelik geçiriyorum 2 yıl oncesi erken dogum kaynaklı 22 haftalık kaybım var serklaj ameliyatı oldum birde bu stresim çıktı