Gmzexx [https://mutluresim.com/images/2025/02/25/1GClNQ.png] Kızlar 5 haftalık gebelikteki değerler düşük mü değerlerden anlamadığım için sormak istedim
Berrakk39999 Gmzexx progesteron değeri birazcık düşük çıkmış 11 üstü bekleniyor sanırım hamileliğin ilk üç ayında onun için progestan diye ilaç var onu verebilir takviye olarak beta değeriniz gayet güzel olması gerektiği gibi artmış
Gmzexx idid9393 sat 20 Ocak 5 haftalık hamileyim 17 şubatta ilk kan tahlili 133 değeri çıktı bugün de 4851 çıkmış ama anlamıyorum iyi mi kötü mü
idid9393 Gmzexx iyidir inşallah bilgim yok hiç değerlerle iyi düşün iyi olsun inşallah🙏🏻 beta iyi yükselmiş ama sanki
ayssss1 Gmzexx önemli olan iki günde bir iki kat artmış olması bide tabi aynı yerde yaptırmakta önemli
Gmzexx idid9393 benim de hiç bilgim yok ama içimde sanki bir sıkıntı var kese boş gibi geliyor korkuyorum
Gmzexx ayssss1 aynı yerde yaptırmadım iki günde bir de test veremedim ilk testi sağlım ocağında verdim şuan attığım değeri de hastane de verdim
ayssss1 Gmzexx bir sıkıntı yoktur canım merak etme değerin gayet iyi ben ilk 6 değerle öğrenmiştim ilk gebeliğimi de 25 yani hep düşükle öğrendim