selennnnnnnn Kızlar ben kızıma bir türlü isim bulamadım ela ismi kulağa çok hoş geliyor ama bi renk olduğu için anlamsız mı olur diye düşünüyorum bu yeni isimler de hiç hoşuma gitmiyor bi fikir verseniz
Meyra19 selennnnnnnn eski türk kız isimleri çok güzel bence onları araştırın güzel isimler var mutlaka içinize sinen bir isim bulabilirsiniz
aycinelizsmom selennnnnnnn ben kızımın ismini öncesinde kararlaştırmamış olsaydım, Ayyüce koymak isterdim
selennnnnnnn Tugceelanaz benim kardeşim de naz gerçekten anlamını taşımıyor mu sanki çok nazlı oluyorlar 😂
KumpirsMom selennnnnnnn Dila, Eva, Güneş, Pırıl, İlay, ışıl, Yâde, .. bende Ela da kararlıyım şuanlık ama cinsiyette net belli değil bakalım 🥹
Talentedmom KumpirsMom ben de yarın 15.haftaya gireceğim cinsiyet belli olmadan bakmak istemiyorum oğlumun adı tek isim 2.yi de tek isim istiyorum
Melissayda @selennnnnnnn ela adında bir öğrencim vardı dünya tatlısı naif bir prensesti kısa bir isim yanına bir isim daha düşünebilirsin canım isim önemli iyi düşün karar ver 🩷 ikinci kızıma İlay Ece ismini vereceğim 🥰 Zeynep Nil de sevdiğim isimler arasındaydı
selennnnnnnn Melissayda evet gerçekten naif bir isim iki isim de olabilir aslında ama yanına ne yakışır bilemedim
vaveylamom Melissayda öğretmen olunca öğrencleri geliyor insanın aklına direkt 😅 bazı sevdiğim isimlerden öğrencilerim yüzünden vazgeçiyorum dkdkso
KumpirsMom Talentedmom biz 16. Haftada kontrolümüz vardı göstermedi minik kendini 5 inde 21 haftaya giricez inşallah görürüz 🤣🤣
Salihaa16 selennnnnnnn iilk kıızmda ela cok istedim esim istemedi simdi 2. Kız yine istiyorum yine istemedi mecbur olarak vazgectim isimden. Ben koyamıyorum siz koyun ela cok guzel isim bence kuranda da geciyor
seyma0661 selennnnnnnn arkadaşım kızına Zeynep ela koymuştu o kadar uysal, nazik ve zarif bi kız ki. isim kısa olduğu için ikisi de kullanılıyor size de öneri olsun