Zeynoaley Ferritin değerim 7.60 normalde 10-210 arası olması gerekiyor doktor bildiğin sıfıra inmiş dedi ne yapsam yükselir demir takviyesi alıyorum halbuki
Minnakpopus Zeynoaley sıfıra indi dedide damardan takviye verelim demedimi çok ilginç. Çünkü ilaçla onla bunla yükselecek bir durum değil bu kadar düşük değer
Selinselinselin Zeynoaley benimde demirim hep öyle bir ara 25 i görmüştüm. Kadınlarda hep var malesef ama sezeryan doğum yaptım demir ilacı kullandım cok sorun olmuyor
Mrzbrvdr Zeynoaley Benim 11 den 8 e kadar düşmüştü serumla takviye aldım Küçük şurup gibi olan ilaçlardan düzenli içtim şimdi 11e çıktı yine 2 ayda tabi ekstra pekmez de yedim aç karınla bir kaşık ilaç niyetine
Zeynoaley Minnakpopus sağlık ocağındaki doktor sıfıra inmiş neredeyse dedi normal doktoruma Martın üçünde gidicem o zaman sorayım olmadı
Zeynoaley Selinselinselin bende demir takviyesi kullanıyorum ama yetersiz geliyor demek ki gebelikten önce de değerlerim sık sık düşerdi benim 🥺
Zeynoaley Mrzbrvdr pekmek kan yapıyor diye biliyorum ama bazı doktorla göre pekmezin hiçbir faydası olmuyormuş 🤦🏻♀️
Lunapark Zeynoaley en etkili olan kırmızı et tabi sizin durumunuzdakilere serum yapıyorlar sanırım🥲ama eğer tiksinmiyorsanız kırmızı ete ağırlık verin🌸
Zeynoaley Lunapark hamileliğimde bir çok şeyden tiksindim malesef ilk üç buçuk ay hiçbir şey yiyemedim yeni yeni yiyebiliyorum ama asla et tavuk yok hayatımdan çıktılar kokuları bile başımı döndürmeye fenalaşmama yetiyor 🥺
Habilim Eğer başlarda iseniz demir seruma ihtiyaç yok. Demir ilacı ve ek takviyeler alın tammdir. Düzelir
Elifkcs Zeynoaley maalesef cok dusuk olunca ilaclar fayda etmiyor benimki 2 di doktorum cok dusuk olursa kalbe bile vurabilir dedi serum olarak aldim bir kere 111 cikti
Zeynoaley Elifkcs Hastaneye martın üçünde gidicem gittiğimde doktoruma söyleyim böyle böyle diye verir belki serum şeklinde
Talentedmom Zeynoaley istersen damardan al doktora bi sor benim ablam hep boşalıyor demir depoları damardan alıyor hamile değil sor bence demir içeren gıdalar tüketmeye çalış
Zeynoaley Talentedmom ya ben yeterince beslendiğimi düşünüyorum aslında demir takviyesi kullanıyorum yeşillik yiyorum meyve yiyorum yumurta yiyorum kırmızı et tüketemiyorum ama yerini doldurmaya çalışıyorum neden böyle oluyor anlamıyorum
Talentedmom Zeynoaley kırmızı mercimek mantar tüketebilirsin bebekde senden besleniyor ya o etkiliyor biraz fazla tüketmen gerekecektir
Zeynoaley Talentedmom mercimek midemde gaz yapıyor perişan oluyorum sonra ama iyi geliyorsa mecbur yenecek