Blueinflames89 Sltn06 ben Cumartesi medicanada yaptım Hikmet Karabacak ta 2 sezeryanımıda onda yaptım memnunum medovada şükran doğru var oda süper bi dr o olsa onda yapacaktım ama hafta sonu tatildeydi
ebrarmom08 Sltn06 büyükşehir hastanesi hacer yavşan 👍 şiddetle tavsiye ederjm 😊 baska iyi dedgm bi doktordan gecs yaptm iykide yapmisim diyorum cok iyi ve guler yuzlu bi doktor
Tombikis96 Durumum musait olsaydı medicana hastanesinde rengin hanima gitmeyi tercih ederdim ama 15 temmuza gitcem canım
HappyUmm ebrarmom08 yaa ben hep o hastanede sezaryen olunduğunu duyuyorum Özellikle hacer yavşan sezaryen yapan biri galiba hakkında öyle şeyler duydum Sezaryen olmasını sen mi istedin Yoksa bir sıkıntı mı çıktı
Ecbuliiii HappyUmm tam aksine Hacer yavşan tamamen normal doğumcuymuş sonuna kadar diretiyormuş normal doğum için. Hikmet Karabacak gayet iyi bi doktor özel hastane olarak ama ücretleri biraz pahalı. Devlet düşünürseniz de ya Bülent şimşek yada Ayşe Ceren duymuş👍🏻👍🏻
ebrarmom08 HappyUmm hayir doktorum normal olmami onerdi ben kendim.sezeryan istedim. Her duydugunada inanma eger ben inansaydim basaramazdim. Ben 39 haftamda dogum yaptim doktorum gununu doldur gel dedi ben yok sezeryan olcam.dedim iyce dusun istisare et dedi musade etti fikrm.degsmedi . Doktor kim ne derse desin mukemmel valla. Özele degil.devlete gitmeyi de dusunursen 15 temmuz hastanesindeki bülent bey harika. Ayrica buyuksehir hastanesinin calisanlarnn ilgisi alakasida cok iyiydi. Tekrar dogum yapcak olsaydim gene ona giderdim 😇