Helinsevim bence eşin neyi kast ettiğini anlayarak cevap vermiş saç baş yolla olmaz zaten şiddete karşıyız ama atalarımızın bir sözü var nurs ile uslanmayanin hakkı tekrir tekrir ile uslanmayanin hakkı kötektir oda hak son çare de aslında eşin sana olan cevabı vermiş eşin dan yanlı şüphe edip huzurunu kaçırma, ben de sana başım dan geçen olayı anlatayım, komşunun düğünü vardı gittik, tüm apartman da orada, eşim ile bir başka komşunun olduğu masaya oturduk, apartmanda dul iki çocuklu bir bayan oturuyor aşağı katt da da erkek kardeşi oturuyor, kadın karser attatti yaşı da genç daha eşim dedi ki komşu toparlanmış Allah evlatlarına bağışlamış diye konuştuk benim eşim birinin karı kızına bakacak biri değildir sanırım o sebeple bir kaç kez masalarına bakmış bu alt katta oturan kardeşinin eşi sağda solda demiş ki eşim den için gözünü bizim masamız dan alamadı 🤦🏻♀️😤🤬😠😡 ya ben adamın yanındayım bakmış olsa ben görürüm sadece hastalığı için konuşurken toplamış maşallah Allah şifa versin diye konuştuk o ara baktı, yani ben orada olmasam inanacağız böyle insallar da var malesef kendi kendine iftira atmaya meraklı, ben kapalıyım ferace olmadan dışarı çıkmam apartman içinde bile ferace olmadan çıkmam benim eşim adliyede çalışıyor mevkisi yüksek bir konum da beni eşime yakıştıramadılar arkamdan neler neler söylediler,umrumda bile değil neden , benim eşim benim böyle giyinmemi istiyor bende böyleyim kimseyi ilgilendirmez bu ben bunlara inansam eşim ile kavga etsem eşim işten gelirken apartman bahçesinde otururlar eşim selam verir hal hatır eder komşu bacı nasılsın diye ,onlar bunu bile yanış yerlere çekecek kadar edep yoksunu, yani bunları neden anlattım sana dışarı çok pislik dolu gasigi bozuk dolu sen de eşinde olmasa bile pislik gelip seni buluyor o yüzden fırsat verme ben ne yaptım, bunu eşime söyledim, canım bak benim sana güvenim sonsuz Rabb’im şeytan yoluna düşürmesin inşallah, komşular böyle söylemiş sen iyi niyet ile selam veriyorsun ama inalr başka şekil de anlıyor sen atacağım adımı bilirsin haberin olsun, oda bana aynı şekilde söyledi benim ne işim olur diye üzüldü hatta insanlık yapıp karşı tarafa selâm vermek böyle yanlış anlaşılıyor ise vermem dedi, ama ben eşime nasıl bakarsin diye sert bir şekil de söylesem eşim de sert çıkacak alsana bur topu gibi kavga soğukluk bu eşler arası soğukluk sebebi hep bu yüzden çıkıyor abla tavsiyesi asla eşine sert cümleler kurarak gitme herşeyin başı saygı kavga da edeceksin ama saygı içinde 😉🤗🤲🏻😘