Yzc_asli Rabiul boşanmazdım ama kafayı yerdim 🤣 bende başak burcuyum her şeyi eleştiriyorum Allah kocama sabır versin bana da sakinlik 😁😁
LadyX Rabiul küçücük bir olay yüzünden 10 gün surat astığım için 🤭 şaka bir yana kendimi asla bırakmazdım 4/4lük kadınım 😏😎🤪
Yogurtlupilav Rabiul ben boşanırdım ya libido yerlerde 😄 Başak burcunun bütün detaycılığı var fln hiç çekilmem 😇
kumsal__ startown bana göre hiç anlasamiyoruz eşime gorede fena değiliz ama çok sinirlenince oda bı isyanları oynuyo inadinla yuzlesincede siniride isyanida bastiriliyo 😅🤣çok inatciyim diyen bile senin kadar inatçı değil der ama gerçektende öyle inadım tutsun beni surdan şuraya kimse kaldıramaz 😅bana inşallah ikizlerin olurda benle ugramazsin diyo bende inşallah onlarda koç olurda heppimiz senle ugrasiriz diyorum ALLAHim duamı geri alıyorum diyo 😅🤣
startown kumsal__ hahahahahaha.Ben daha kendi inadımla uğraşamıyorum sizi hiç düşğnemiyorum.Deliler evi gibi🤪
Esum48 Rabiul ben de basagim aslinda basagimd iye bosanirdim 🤣 gereksix yere detaycilik yapip kafamda kuruyorum ve cok fazla alinganim🤣🤣
minnosbirkiz Rabiul bende başak burcuyum, aşırı inatçı ve dediğim dedik biriyim, dik başlıyım, muhtemelen beni dizginleyemez boşanırdım 🤣 Allah eşime güzel sabır vermiş maşallah 🤣🤣
Esma006 Rabiul burnumun dikine giderim kavga da çenem durmaz o yüzden bide kimseye zerre güvenim yok eşim bile olsa o yüzden boşanirdim 😅😅
kumsal__ startown evim diye demiyorum ruh sinir hastalıkları hastanesi yanında halt yemiş 😅🤣juniorlarmiz olursa tam kadro tamamlanmış olcaz 🤣🤣🤣zaten birbirimize deli koca deli karı diye hitap ediyoruzki dışarda bile inatlasiriz bizim dışımızdaki herkes güler 😅😅