sonbahar_2322 Rabiul . Herhalde her gün kıskançlıktan kavga etmekten ikizler burcu ile yaşamak zor olur. Boşanmazdim yinede Allah eşime sabır versin
kumsal__ Rabiul inadimdan bosanirdim kendimden başka inatciya tahammülüm yok dahada üste cikarim baktım olmuyo bosanirdim o yüzden eşime sabır diliyorum dicemde ikimizde kocuz bir nefi kendimle evliyim 😅🤣
Blueeberryy kumsal__ koc aman Allahim 🤣 esim koc burcu adam hergun instagramdan koc burcunun inadiyla alakali bisiler atiyo kavga ediyoruz ben koç burcuyum inatciyim bilmem ne ne kocmus be 😅
kumsal__ Rabiul bazen isyan bastırmak için atakta bulunuyor ama ben yukseliyorum direk susuyor yok abi senin inadinla kimse yarisamaz diyor bende takılıp hoşuma gidiyo bidaha desene diyorum deliriyo🤣🤣
Pinarkorkmazer Rabiul akrabalarla pek ilişkim olmadığı için boşanırdım 😂 yani kaynanamı vs çok zor arayan biriyim sevmediğimden değil ama insanları aramayı sevmiyorum kendi ailem de dahil 😂😂 ama kocam sever akrabalarla iç içe olmayı ben sevmem
Baby_B Rabiul cok sabirsiz oldugum icin olabilir Hemen her sey olsun istemek bazen yoruyor karsi tarafi😀