Ceriko Cimcime30 canım daha cok erken benım bat 28 ben dün cok cok silikle gördüm beta hcg 10 cıktı düşün. Yani inşallah kimyasal olmaz tabi ama ilişkiden en en az 10 gün geçmiş olması lazım
Ceriko Cimcime30 erken canım işte 8 gün olmuş daha bende her gün predictor yaptım 10.güne kadar assla silik bile çıkmadı testi açıp bakıyordum yine yoktu. 2-3 gün daha sabredip bak moralini bozma
Mel-da3 Cimcime30 ümit vermek istemem ama benim döndü.2 adet Erken gebelik testi vardı elimde. 5 gün öncesinde ikinci çizgi hayal bile çıkmamıştı. Battan 1 gün önce tekrar yaptığımda ikinci net bir şekilde çıktı. Şuan 7 haftalık hamileyim
Ceriko Cimcime30 10.gün yapmaya basla canım ama dediğim gibi 11-12.gün net çıkar varsa ben seni hatırlıyorum yumurtlaman benden 3-4 gün sonra olmuştu benım dün daha 10 cıktı betam öyle düşün
mucizemom8 Cimcime30 6 gün varsa bence erken ya umutsuz olma benim sekiz gün önce kan da negatif çıkmıştı sekiz gün sonra tekrar kan verdim 17.3 beta gelmişti
Mtt34 Cimcime30 daha 6 gün var negatif cıkması çok normal,pozitif cıksa test bozuk derdim,🤣belki yerleşme kanamasıdır canım regl bir iki gün kala yap bence güzel sonucların olur inşallah
mucizemom8 Cimcime30 çatlamanin üzerin den kaç gün geçti bunu yeni gördüm ama sanki gölge var gibi ya
mucizemom8 Cimcime30 çok erken ama doktor bana 17 gün bet sonuç alırsın demişti kuzum bence erken hemen umutsuz olma ama bu testinde sanki golge var gibi çok dikkatli bakınca görünüyor