cauuv1 Kızlar 15+5 haftalıgım doktor net erkek dedi ama çevremde herkes dogana kadar erkek olduguna inanmam diyolar ne alakaysa sacma evet ama aklıma takıldı bu pipi mi?? Lütfen yorumlarınız benim için önemli degisir mi sizce cinsiyet?
Girlmama cauuv1 niye erkek sperm kısırlığı diye bişey mi çıktı haberim yokken 😂 millet şaka gibi ya 15. haftada erkek dediyse erkektir yanılma payı bu haftada çok düşük
cauuv1 Girlmama evet doktor net dedi hatta fotograftaki pipi dedi. Bende inandım tabiki doktora pipiye benziyo bencede. Bunu diyen de halamla babanem aşırı cahiller malesef
cauuv1 umrumdadegil ya halam ve babanem sacma sapan hareket ediyolar hep zaten. Haberim yokken kafama tuz dökmüsler neymis agzıma dokunmusum tutturmuslar kızın olcak diye
boncukbiranne cauuv1 erkek bebebekler de genelde değişmiyor belki kız olsa değişebilir diyebilirdik sağlıkla gelsinde ama dediği gibi o pipi yani değişmez bence
umrumdadegil cauuv1 yok artık ya koskoca doktorlar bilememişler kafaya tuz dökmeyi ultarsonla bakıyorlar çok cahil doktorlar ya🤣🤣 saçma sapan işler ya aldırma hiç doktor ne diyorsa o bende 15 haftalıkken öğrendim kesin sonuçtu erkekte çok yanılma olacağını düşünmüyorum ben
Minnakpopus cauuv1 yavrucuğun kol gibi pipisini sokmuş gözünüze sende inanmayanların gözüne sokta cahil cahil konuşmasınlar 😂
cauuv1 Minnakpopus hahaha canımsın yaa sorma halamlar bunu yapan bide kafama tuz dökmüsler neymis agzıma dokunmusum kızın olcak diyolar hala gıcık oldum
Serrasmsk cauuv1 benim bebeğim de aynı böyle poz verdi 16 da sonra her usg de gördük detaylıda da gördük 30 um hala görüyoruz pipiyi
Minnakpopus cauuv1 eskilerin hurafesi bitmez canım duymazdan gel he de geç. Benim oğlumun ultrasonuda böyleydi iki bacak arası bariz ben buradayım diyordu