Bahar77777 Kızlar selammmm 28+3 haftalık olduk uyumak aşırı istiyom ama kızım içerde konser veriyorr asla uyuyamıyorum tekmelerinden dolayı ☺️☺️☺️☺️ sizler napıyonuz
Ayshababy Bahar77777 keşke benimkide verse o kadar haraketli olan kızım 2-3 gündür vurdu vurmadı yapıyor
Tuba5252 Bahar77777 33+5 bizde bı tekme atıyor resmen karnımın içi acıyor yüzümün şekli değişiyor baya can acıtıcı olmaya başladı bende kız bekliyorum 😍
1Anneadayiiii Bahar77777 bizde 27+3 haftalığız benim oğluşum da gün aşırı konser veriyo şimdilik 🤭geçen gece uykudan uyandım hareketlerine huylanıyorum bi de gece gece gülesim geliyo 😂 çok güzel bi duygu çok şükür Rabbime 🤲🏻🙂↔️
AnayimBenAna_ Bahar77777 35+4 keşke sadece tekmeyle kalsa dirseğimi dizimi neresiyse bir sivriltiyor bastırıyor yanlarımdan ah şimdi çıkacak diyorum 😂
Mervecimmm Bahar77777 ay benimki şuan biraz sakin ama 26. Haftadan beri verdiği partiler yüzünden bende hal kalmadı. Meyve, tatlı vs yemeye korkar oldum onun hareketlerinden 😂
Bahar77777 Mervecimmm ahahahhshha ben yediğim zamanlar daha sakin niyeyse ya yemediğim günler bir dk durmuyo🤣🤣
AnayimBenAna_ Bahar77777 gece uykularına elveda dedim bak buralardayım bu saatte 🤭 ev ahalisi uyudu ben yarasa misali