Smyye1B Evanurk İlk gebeliğim evlendikten 19 gün sonra öğrendim regl günüm gelmemişti ikinci gebeliğimi 3gun gecikme ile ogrendim.
umrumdadegil Nurellaaaaaaa1212 önceki ay etmiştim ama o ay etmemiştim anlamıştım ama yumurtlama günüm olduğunu
ppmerlina Evanurk kabataslak hesapla son adetinle gelecek ayın adetinin ortasındaki 14-16.gün civarı. Birkaç gün öncesi ve sonrası mutlaka değerlendirilmeli. Ovulasyon testi alıp daha kolaylıkla takip edebilirsin
umrumdadegil Nurellaaaaaaa1212 yani şöyle söyleyeyim yumurtlamadan bi 10 gün sonra falan pozitif gördüm çok silikti ama 🥰
Nurellaaaaaaa1212 umrumdadegil kız cok muallak sen çatlama gününü bilmediğine göre o zaman belki de 9. Gün silikti ? 😂 neyse seni baz alamıyorum aşkım kusura bakma ben yine 7-8 gün kala test yapmaya baslarım deli gibi kdmrllfflfl
umrumdadegil Nurellaaaaaaa1212 yok canım 6 gün kala yaptım negatifti 4 gün kala da yapmayacaktım ama tutamadım kendimi baktım incecik çizgi çıktı 😂 7 8 gün kala çok erken ama anlıyorum seni çünkü bende çok önceden başlıyordum teste🤣