Ass234 Selamlar kızlar, Haftadayım hep öteledim çalışıyorum diye ama artık başlayayım dedim .35. Haftamda pilatese başlıyorum yoga karışık gideceğiz , siz gidiyor musunuz? Ne zamandan beri gidiyorsunuz? Hamilelik nasıl geçiyor Biraz sohbet edelim🤭
panikprenses Ass234 rez alayim 19.haftadan 🙋🏼♀️ baslamadim ama dusunuyorum ne zaman baslanmali ve ne sıklıkla yapilmali merak ediyorum
seyma0661 Ass234 37+1 haftalığız valla yemeği bile zor yapıyorum panda gibi bulduğum yere direkt yatıp uzanasım geliyor 😂 kendinde enerji bulabiliyorsan hiç bişey için geç değil 🥰
eceeelmn Ass234 25. Haftamda başlamıştım ben de geç kaldığını dusunmustum ama hiç birşey için geç değil.zaten herşeyi geçtim zihinsel olarakta rahatlatiyor
Tazeanne2016 Sanki bir tık geç kalınmış gibi ama genel yapınızı bilemem :) belki biraz nefes ve gevşeme egzersizleri falan çalıştırır arkadaş , ben 3.ayımı bekliyorum başlamak için , eğer çok spora yatkın değilseniz ilk 3 ay önerilmiyor zaten :)
Ass234 Tazeanne2016 hamileliğimi öğrenmeden öncesinde 1 ay ara vermiştim, o sırada öğrendim hamileliğimiprofesyonel olarak yapmıyorum ama hayatımda spor hep oldu çok uzak değilim 🙈 evde kendim esneme hareketleri yapıyorum ama sonlara doğru prof ilerleyeyim dedim 🤭🤭 umarım bi faydası olur..
Ass234 seyma0661 o haftada ne durumda olurum bilmiyorum ama al benden de o kadar🤣 haftada 2 gün günde 1 saat kadar gidebilirim herhalde 🙈 işten de çıkınca bi boşluğa düştüm, yürüyüş falan yapabiliyor musun😭