Kartanesi-24 Simge_gunes ultrason resmim yok ama 9 haftalık iken kanamam oldu acile gittim orada ultrason ile bakıldı doktor ekrandan gösterdi 9. Haftada artık bebek görünümü alıyorlar ve hareketini bile görebiliyorsun Elhamdülillah Böyle mucizeler yapan Rabbime ☺️🌸🤲🏻
Edizhr seyma0661 yaa maşallah bende gittim banada 8+3 demişti ama kesede bebek de küçük gözüküyor kagitta da ultrason da da herseyy normal diyo bakıyorum burada milletin baya. Belirgin özele gittim bide
seyma0661 Edizhr valla benimde o kadar belirgin gözükmüyor 😂 hele 6.haftada nokta gibiydi. Belki doktor yakınlaştırmıştır yada cihazla alakalıdır haftasıyla uyumlu ve sağlıklı olsun yeter
Edizhr seyma0661 ayy maşallah insallah darısı bana🥰sizede kolay doğum nasip etsin rabbim inşallah canım
Edizhr seyma0661 kıaazzz🥰😍😂ayy Rabbim nasıp etsin inşallah canım 2 kızım var rabbim birde onu nasip eder inşallah 🤲🏻🤲🏻
seyma0661 Edizhr ay hadi insallah o zaman 😂 yuvarlak olan kese kız, fasulye gibi olan erkek olur diyorlar benim keseye benzetemedim ondan erkek olabilir dedim 😂 Allah gönlüne göre versin insallahhhhhhh insan iki duyguyu da tatmak istiyor ❤️