Yigitasff Kızlar ben 9 aydır evliyim hiç korunmadim ama hamile kalamadim düzensiz adet görüyordum bu ay sadece iki üç damla kahvergi yapışkan bı kananmam oldu ve akıntım var beyaz şeffaf renkli kasıklarımda ağrı oluyor sizce test yapsammı
tugbaugur Yigitasff 1 sene olmamasını normal karşılıyor doktorlar stres yapmayın bırakın gelmek istediği zaman gelsin ben de çok stresleniyordum ne zaman ki düşünmeyi bıraktım o ay hamile olduğunu öğrendim hayırlı haberler alın inşallah 💞💞
Dilaraa55 Yigitasff Canım adetin düzensize eğer bi doktora gitmende fayda var testen önce bence bi doktora görünmen gerekiyor
Serrasmsk Yigitasff direk kan versin sağlık ocağında daha iyi olur testler yanıltıyor birde 1 sene normal sonra gelin diyorlar
Yigitasff tugbaugur inanır mısın çok takıyodum her ay olsun olsun eşim de çok istiyordu ama o hep akışına bırakıyor ben kafaya takiyordum bu ay öyle bı takıntım yoktu bide. Böyle belirtirler olunca bı garip oldum
Yigitasff Dilaraa55 ama hiç bir ay böyle kasık ağrım ve akıntım olmamıştı bu ay kanamam bile bir iki damla oldu kahverengimisihdi
Dilaraa55 Yigitasff Ozaman bi test yap belki bebiş vardır 🙈 yoksa eğer hiç üzülme folik al kesinlikle o az oluncada hamile kalınmıyor🌸
Yigitasff Dilaraa55 folik asit kullandim bı paket bitti diğer paketi artık takmicam diye yarıda bıraktım 🤣