Aley2635 obiranne3 bana doktorum 6.aya kadar istediğin gibi yatabilirsin 6 dan sonrası sadece sol tarafa demişti
meltemucr obiranne3 ben şuan 38 haftadayım 5 dakika da olsa yatıyorum yanlarım ağırıyor çoğu zaman 5 dakika da olsa yetiyor 🥲
irser obiranne3 bana nasil yatarsan yat kafan yuksek dursun dedi vucudundan tansiyon problemimden dolayi
Mervecimmm obiranne3 bu konuda hiçbir şey söylemedi bana . Bence çok takılmayın huzursuz olup rahat yatamazsınız. Evet daha çok sol tarafa dönüp yatılmalı ama bu sırt üstü ya da sağ dönüp yatılmayacağı anlamına gelmez.
obiranne3 Aley2635 meltemucr irser Mervecimmm TugceOrak Eelliiff1234 Eylul41 Bebisiminannesii Kızlar her birinize çook teşekkür ederim içimi rahatlattınız. 3. gebeliğim olmasına rağmen insan unutabiliyor🫠 acaba bi zararı olur mu korkusu oldu sormak istedim tekrar çook sağolun kızlar🌸
TugceOrak obiranne3 24. hafta muayenemde doktorum bundan sonra sırt üstü yatmayacaksın dedi canım. Ben zaten hiç hayatım boyunca yatmadım sırt üstü, gebeliğimin başından beri de kendimi sola yatmaya alıştırdım.
Eelliiff1234 obiranne3 en iyisini en rahatını siz bilirsiniz ona takılmayın zaten bebek rahatsız olunca sizde rahatsız oluyorsunuz gece uykuda bile pozisyonu değiştiriyorsunuz rahat edemeyince. Ben 36 haftalığım sol tarafa dönünce nefes alamıyorum sağa yatarım sürekli sırt üstü zaten yatamıyorum öküz oturuyo sanki böğrüme nefes alamıyorum sadece sağ tarafım müsait sabahta kalkınca her yanım ağrıyo tek bi yere yattığım için
Eylul41 obiranne3 daha bugun geldim dediki sola dogru yat tamamen cok kisa sure saga falan yat ama sirt ustu yatma dedi. Beslenmesi ve kan akişinin oldugu damarlar plasentadan sağdan gider dedi bebegin iyi beslebebilmsei icin kan akisinin iyi olmasi icin sola yat dedi.
Bebisiminannesii Bende sag tarafa yatıyorum çoğunlukla, sol tarafıma yatınca kemiklerime baskı oluyor, bebek te düşüyormuş gibi hissediyorum ağırlaşıyor rahatsiz oluyorum, yada yastıkla destekliyorum.. son haftalardayiz cok zor ..
Eylul41 obiranne3 sirt ustu yatmanin kan akişini azalattigi icin zarari olabilme ihtimali var diyor doktorlar yani ben sola yatiyorum ama gece 20 kez saga sirt ustu yatiyorum 😃
Yonca59 obiranne3 istesende yatamıyosunki belirli zamandan sonra ben 23 haftalığım biraz uzun sure yatsam mesela hemen başım dönüyo midem ağzıma geliyo
Mom_89 obiranne3 34 haftamdayim ilk kızım sezeryan olduğu için artık belim mahvoluyor ve ben hem sağa hem sola hem sırt üstü yatıyorum çünkü asla şu bel ağrım gecmiyor