Sazenin Girlmama ay sorma ya okuyorum fiyatları dudağım uçukluyor çok şükür yeni yol öncesinde doğum paketi almışız başka türlü altından zor kalkılır Rabbim güç kuvvet versin, bakalım çarşamba tecrübe edeceğiz 🫠
Sazenin Cansu4401 evet bende o kanıya vardım en sonunda 😅 bakalım çarşamba gideceğim inşallah randevu yok diye sorun çıkarmazlar herhalde arayıp sordum sonuçta
Sazenin Baby_B daha çarşamba 36 yeni oluyorum 35te başlıyormuş bizim hastane, bi de çatı muayenesi doktor mu yoksa ebe mi yapıyor 😶🌫️ ay ilk hamileliğim çok tecrübesizim bu konularda 🫠
Sazenin Esum48 ben randevu almadım işte gelip girişinizi yapıp nstye bakılır dendi, bi sıkıntı çıkmaz inşallah
Mervevebebegi15 Hamileee ben tıpta Prof a gidiyorum o yüzden tek nst girdiğimde ücret ödemedim siz özelde olduğunuz için ve her hastahane için değişiklik olabileceğinden vezneye sorun bence 🌸
ikibaloglanannesi Oğlumda 33 de girmiştim ilk nst ye devlette. İlk muayene ediyordu sonra nst ye giriyordum. Tekrar sonuç için odasına gidiyordum. Şu an da kızıma hamileyim 32 haftalık yine aynı şekilde ilerliyor.
ikibaloglanannesi Sazenin Evet randavulu gidiyorum. Bulamazsam ayakta alıyorum öğlen. Şu an ikincime hamileyim artık 10 günde bir gideceğim doğumum yaklaştığı için. Birde sezeryan olduğu için randavulari kisaltti doktor erkene çekti
Moomtoobee Bende 31+2 yim doktor bugün haftaya nst başlıcaz dedi demekki 32 de basliyo bana erken geldi 36 dan sonra olur diyodum 🤭 zaman daralıyor doğum yaklaşıyor 🥹
Mervevebebegi15 Sazenin evet ama sizde 35. Haftaya girmişsiniz bence ultrason ve nst isteyebilir randevu alıp nst çekilip ultrasonda girmeniz daha mantıklı 🌸
Sazenin Mervevebebegi15 35te hem nst hem ultrason oldu yine 36 aynı olur mu onu bilemedim, hastane de randevuya gerek yok dedi bakalım yarın gideceğim nasıl olacak
Sazenin Baby_B ebeler de yapıyormuş öyle yazanları da okudum burda o yüzden ebe mi yapıyor doktor mu bilemedim
Sazenin Bebisiminannesii evet onu biliyorum da ultrasona alıyor mu her seferinde onu merak etmiştim, düzenli gidilecek ya her hafta doğuma kadar